« Fun
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
GENIJALNA PODVALA

Uvjerili prijatelja da je bio 10 godina u komi da ga nauče pameti

Već je pet puta kažnjavan za vožnju u pijanom stanju i prijateljima je prekipjelo

Genijalna podvala
Više o

vožnja u pijanom stanju

,

podvala

,

Tom Mabe

Želeći naučiti prijatelja pameti, Tom Mabe i Jim Clark, poznati pranksteri s YouTubea priuštili su mu nešto što bi trebalo svakome tko pijan sjeda za volan - horor predstavu koja mu je zaledila krv u žilama.

Mabe i Clark su prijatelja prebacili u ured preuređen u bolničku sobu, angažirali statiste da glume bolničko osoblje, te ga uvjerili da je 2023. godina i da je prvi put otvorio oči otkako je u alkoholiziranom stanju izazvao tešku prometnu nesreću.

Najduhovitiji dio podvale bilo je sudjelovanje lokalne TV-ekipe koja je napravila lažni TV-prilog koji je navodni liječnik preporučio prijestupniku da pogleda kako bi se lakše prilagodio životu nakon deset godina kome. U prilogu koji izgleda kako isječak vijesti, glavne vijesti su te da je Justin Bieber s dečkom Daleom Earnhardom Jr, slavnim vozačem auto-trka, usvojio novog psa u znak proslave desete godišnjice veze, te da Miley Cyrus prijeti izbacivanje iz prikolice zbog obavljanja nužde u susjednom dvorištu. Miley živi u prikolici nakon što je prije osam godina osuđena zbog kuhanje chrystal metha u svojoj prikolici. Također, u 2023. godini predsjednica SAD-a Hillary Clinton koja upravo prijeti ratom Kanadi.

Učinili su zato što su ga ponovo pijanog i onesviještenog našli kako sjedi za volanom svog kamiona, odnosno kako bi u njemu probudili svijest da to što čini vodi k tragediji. Njihov je prijatelj, već pet puta bio kažnjavan zbog vožnje u pijanome stanju, međutim to ga do danas nije nimalo opametilo.

Pogledajte na YouTubeu cijelu podvalu.

09.12.2013. 13:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh