« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
NOVI SPOT

Uspomena sna - Boa feat Ivana Kindl

Ivana ne krije oduševljenje suradnjom te ističe kako je za nju velika čast otpjevati pjesmu s bendom kojeg sluša odmalena

Sjajan spot sjajne suradnje
Sjajan spot sjajne suradnje (Menart)
Više o

Ivana Kindl

,

novi spot

,

Boa

,

Uspomena sna

U vrijeme Novog vala kad se grupa Boa etablirala u najpoznatiji art-rock sastav na ovim prostorima, Ivana Kindl je tek sanjala o pjevačkoj karijeri. Puno godina kasnije, ova vrhunska glazbenica u jednoj tv emisiji otpjevala je obradu njihove pjesme „Milion" što je bio jedan od razloga da su baš nju izabrali za duet u pjesmi Uspomena sna.

Rezultat susreta ove dvije generacije glazbenika možemo nazvati „novim" novim valom. Ivana ne krije oduševljenje suradnjom te ističe kako je za nju velika čast otpjevati pjesmu s bendom kojeg sluša odmalena:

„Pjesma mi se svidjela na prvu i zanimalo me kako ću zvučati uz poseban Mladenov vokal, no rezultatom na kraju sam više nego zadovoljna, glasovi su nam se odlično uklopili."

„Uspomena sna" sredinom travnja se zavrtjela na radio postajama, ali potpuni oblik dobila je u spotu kojeg je režirao svestrani Filip Dizdar.

Pogledajte spot koji ostavlja snažan dojam:

 

Spoj nadnaravnih asocijacija u kojem se izmjenjuju pantomimičari, Jokeri, balerina, plesačica na šipci i ostale prikaze koje su savršeno prikazali glumci Ana Perduv, Iva Ćeranić, Nea Dune, Matija Salmanić, Nikola Zorotović i Marija Breščanović, rezultirali su jednim pomalo nadnaravnim uratkom nakon kojeg ne znate koja je priča, ali o njoj nastavljate razmišljati. Za potpunu sliku pobrinule su se šminkerice Kristina Hošnjak i Juliana Ljubas, a za styling Ivane Kindl bio je zadužen Zoran Aragović.

„Spot je zamišljen kao san i tvore ga dijelovi raznih sudbina koje mogu i ne moraju biti međusobno povezane" - komentira Filip svoj najzahtjevniji video.

Live promocija spota održat će se u srijedu, 5. lipnja u Vip clubu, Trg bana Josipa Jelačića 9 s početkom u 21h.

Osim druženja s akterima spota, imat ćete priliku uživati u kratkoj svirci Boe i Ivane Kindl kada će premijerno pred publikom izvesti „Uspomena sna", a podsjetit će i na svoje najveće hitove.

Grupu Boa i Ivanu Kindl pratite na njihovim Facebook stranicama.

Boa Facebook                    Ivana Kindl Facebook

28.05.2013. 17:26:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh