« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
AUTOBIOGRAFSKI FILM

Uskoro počinje snimanje filma o Eltonu Johnu

"Odabrali smo redatelja, a sada još treba samo doraditi scenarij", kazao je 64-godišnji britanski pjevač

Fotografija vijesti
Više o

Justin Timberlake

,

Elton John

,

autobiografija

„Radim na svom autobiografskom filmu, a želim da me u njemu utjelovi Justin Timberlake", rekao je slavni Elton John u intervjuu za LA Times, prenosi Hina.

64-godišnja pop zvijezda kazala je kako će projekt početi vrlo skoro. "Odabrali smo redatelja, a sada još treba samo doraditi scenarij", kazao je. Lee Hall, koji je napisao scenarij za film "Billy Elliot" autor je i scenarija za film o Eltonu Johnu. Ubrzo će početi i odabir glumaca.

Na novinarsko pitanje o tomu tko će utjeloviti njega, John je odgovorio: "Nisam siguran, imam popis. Prvi na njemu je Justin Timberlake, jer me je glumio u video-spotu Rocket Man, Davida LaChapellea i ondje je bio iznimno dobar."

U filmu će vjerojatno biti nekoliko novih pjesama, kazao je Elton, dodavši kako je "više riječ o nadrealističkom tipu filma, koji se ne temelji previše na činjenicama. Ne želim da to bude uobičajeni biografski film, jer moj život ni u kojem slučaju nije bio takav."

Elton John uskoro će ponovno ući u studio da bi snimio još jedan novi album. "svjestan sam činjenice da su dani kada sam bio superstar iza mene. No to prihvaćam i nisam zbog toga nesretan. Preda mnom je drugi dio mojeg života, a to mi daje slobodu da se bavim glazbom kakvu želim", kazao je.

02.01.2012. 07:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh