« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
NOVOSTI

USB-PD brzi punjač iz Sonyja

Glavna odlika novog punjača je mogućnost punjenja dvaju različitih uređaja (uzmimo za primjer Apple iPad te Android pametni telefon) istovremeno

USB-PD rješava sve probleme s punjenjem
USB-PD rješava sve probleme s punjenjem (Arhiva)
Više o

Sony

,

USB-PD

,

brzi punjač

Tvrtka Sony dobro nam poznata ponajviše po pametnim telefonima i pametnim televizorima, lansirala je na tržište vlastiti brzi punjač pod imenom USB-PD.

Glavna odlika novog punjača je mogućnost punjenja dvaju različitih uređaja (uzmimo za primjer Apple iPad te Android pametni telefon) istovremeno. USB-PD punog imena CP-ADRM2 dolazi s dva izlaza USB-C te USB-A. USB-C pruža izlaznu snagu od 5V/3.0A, 9V/3.0A, 12V/3.0A i 15V/2.6A.

Dok USB-A donosi 7.5W 5V/1.5A. Zajedno pak mogu isporučiti snagu od 46,5W istovremeno. USB-PD koristi konektor broj 8 (8-pinski) ili C7, naravno ovisno o tržištima na kojima će se isti i nalaziti. Kako smo kazali i na početku ovaj punjač idealan je za sve one koji imaju prijenosnik s USB-C priključkom za punjenje ili bilo kojim Android pametnim telefonom odnosno tabletom.

Za sada je Sony USB-PD dostupan na azijskom kontinentu a sigurni smo kako neće proteći mnogo vremena da isti ne dospije i na globalno tržište, samo cijena za sada nije poznata.

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal i na Instagramu >>

Piše: Nino Krstačić
01.01.2019. 09:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh