« Nogomet
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
SP BRAZIL 2014

Urugvaj pobijedio Englesku, Kolumbija Obalu Bjelokosti

Luis Suarez napravio je toliko željenu razliku na terenu i praktično natjerao Engleze na pakiranje kofera

Suarez je potopio engleske nade
Suarez je potopio engleske nade (Arhiva)
Više o

Wayne Rooney

,

Luis Suarez

,

SP u Brazilu

,

Urugvaj Engleska

,

Kolumbija Obala Bjelokosti

,

Japan Grčka

Urugvaj je uspio preboljeti šok od poraza protiv Kostarike i agresivnom igrom uz novu figuru na terenu, Luisa Suareza, pobijediti Englesku i tako ih praktično poslati kući već nakon prvog kruga. 

No, nije Engleska odigrala loše, štoviše, i ovu su utakmicu igrali prilično dobro, s Rooneyem bližim golu, no Wayne i svjetska prvenstva izgleda ipak ne idu zajedno. Ovo je bila deseta utakmica engleske legende na svjetskim prvenstvima, a do nje nije postigao niti jedan gol?!

Rooneye lopte nogom i glavom fijukale su oko greda ili ih pogađale, branio je i Muslera pokoju, da bi nakon vodstva Urugvaja golom Suareza Rooney napokon postigao gol u 75. minuti i izjednačio, no nije bilo dovoljno.

Deset minuta kasnije Suarez je zabio drugi i to je bio kraj nadama Gordog Albiona da će proći skupinu. Preciznije, ostala je neka sumanuta teorija, no s vrlo malom šansom da se ostvari.

Kolumbija je pobijedila i Obalu Bjelokosti, nakon što su prvo poveli golom Jamesa Rodrigueza u 64. minuti, prednost je na 2:0 podigao Quintero šest minuta kasnije, a u 73. je Gervinho smanjio na 2:1. Slonovi su stisli Kolumbijce nakon toga u njihov šesnaesterac, no nisu uspjeli doći do izjednačenja.

Japan i Grčka odigrali su utakmicu za zaborav, dosadnu do bola i toliko nezanimljivu da je i ova rečenica previše - bilo je 0:0.

Sve rezultate i tablice po skupinama pogledajte ovdje

20.06.2014. 07:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh