« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci
SJAJAN!

Upoznajte novi Redmi Note 9 Pro

Njegova najvrjednija značajka krije se u Document načinu čitanja teksta koja sa sobom nosi mogućnost skeniranja dokumenata, korigiranja rotacije i sjena te postizanja željenog kontrasta

Jednostavno sjajan!
Jednostavno sjajan! (Arhiva)
Više o

Redmi Note 9

Nezaustavljiv u lansiranju novih pametnih telefona, Xiaomi je i ovog puta ostavio sve bez teksta zahvaljujući novom Redmi Note 9 Pro modelu koji je od danas dostupan na hrvatskom tržištu. Idealan za sve koji se ne žele mučiti s malim ekranima zbog svog 6,67'' ekrana, koji, uz rezoluciju od 2400 x 1800, pruža iznimno iskustvo gledanja, Redmi Note 9 Pro osigurava ugodnost gledanja za bilo koji zadatak koji se obavlja na ovom uređaju. Bilo da se radi o gledanju video sadržaja, korištenju aplikacija ili igranju igara, korisnici će uživati u ovom prostranom ekranu.

Ipak, njegova najvrjednija značajka krije se u Document načinu čitanja teksta koja sa sobom nosi mogućnost skeniranja dokumenata, korigiranja rotacije i sjena te postizanja željenog kontrasta.

Xiaomi se pobrinuo da Redmi Note 9 Pro uz svoju izdržljivost sačuva i elegantan dizajn pa je tako s desne strane uređaja ugradio tipku kojom se na otisak prsta pokreće ovaj uređaj kako bi smanjio prljanje od otisaka prsta na samom ekranu. Redmi Note 9 Pro prekriven je Corning Gorilla 5 staklom s prednje, ali i sa stražnje strane, dok rubovi, koji su blago zaronjeni, u odnosu na ono što viđamo kod pametnih telefona, osiguravaju čvrst hvat pa korisnici nećete imati osjećaj straha kada podignu pametni telefon s poda.

Kada je u pitanju kamera, Redmi Note 9 Pro opremljen je četverostrukom stražnjom kamerom, od čega glavna kamera ima 64 MP, dok preostalu kombinaciju čine 48 MP + 8 MP + 5 MP + 2 MP kamere koje pružaju mogućnost snimanja kadrova kvalitete kao kod filmova koje gledate u kinu!

Ovo nevjerojatno iskustvo praćeno je i 16 MP selfie kamerom umjetne inteligencije s kojom će svaki selfie ispasti baš po želji korisnika. Izdržljiva baterija kapaciteta 5020 mAh podržava 30 W brzo punjenje pa će za samo 30 minuta biti spremna na 57% kapaciteta, dok Qualcomm Snapdragon osmojezgreni 720G procesor osigurava neprekidnu brzinu rada uređaja.

Osim toga, ovaj uređaj podržava i NFC funkciju, koja nudi mogućnost beskontaktnog plaćanja.

Redmi Note 9 Pro dolazi u varijantama od 6 GB RAM + 64 GB ROM te 6 GB RAM + 128 GB ROM, a dostupan je u bojama Interstellar Grey, Glacier White i Tropical Green u sklopu online Mi Storea https://xiaomi-store.hr/ i zagrebačkog Mi Storea, ovlaštenog distributera tvrtke Bijelić Co.

Za sve Xiaomi uređaje kupljene u sklopu službenog web shopa te u Mi Storeu i/ili kod ovlaštenih distributera osigurava se i visokokvalitetan servis, garancija te softver na matičnom jeziku zemlje u kojoj je uređaj kupljen, što omogućuje maksimalnu pristupačnost i lakoću korištenja Xiaomijevih uređaja.

21.05.2020. 13:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh