« Život
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
113 GRAMA

Upoznajte Beyonce - najmanjeg psa na svijetu

Aktivisti iz udruge za spašavanje životinja objavili su da je mješanka jazavčara nazvana Beyonce po dolasku na svijet bila toliko malena da je mogla stati u žlicu

Fotografija vijesti
Više o

psi

,

kućni ljubimci

,

Guinessova knjiga rekorda

Štene koje je do sada četiri puta prevarilo smrt vjerojatno će ući u Guinessovu knjigu rekorda kao najmanji pas na svijetu, prenosi Hina.

Aktivisti iz udruge za spašavanje životinja u sjevernoj Kaliforniji objavili su da je mješanka jazavčara nazvana Beyonce po dolasku na svijet bila toliko malena da je mogla stati u žlicu. Tada je težila svega tridesetak grama. Nakon dva tjedna dosegla je veličinu kreditne kartice, a danas, nakon tri tjedna, već se izjednačila s iPhoneom.

Zaklada Grace iz okruga El Dorado priopćila je da su aktivisti pronašli njezinu skotnu majku koja je potom oštenila petero mladunaca. Beyonce je bila zadnja i bez otkucaja srca. Veterinari su je uspjeli reanimirati masažom srca i disanjem usta na usta.

Beyonce će za dva tjedna bili spremna za usvajanje, a navedena zaklada službeno je podnijela zahtjev za upis u Guinnessovu knjigu rekorda kao najmanjeg psa.

28.03.2012. 14:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh