« Film
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
NOVOSTI

Universal Pictures ima novog distributera

Filmsku 2018. će sigurno obilježiti dugo očekivani nastavak Mamma Mia: Here We Go Again koji će se jednim dijelom snimati na našem Visu

Nova Mamma Mia s novim distributerom
Nova Mamma Mia s novim distributerom (Arhiva)
Više o

Universal Pictures

,

Editus

tvrtka Editus d.o.o. preuzela kino distribuciju filmova tvrtke Universal Pictures International.

Victoria & Abdul, prava filmska poslastica bit će prvi Universalov film u novoj distribuciji. Ubrzo slijede horor komedija Happy Death Day, nakon toga dramatični triler Snowman te glazbena komedija Pitch Perfect 3.

U sljedećoj godini izdvajamo posljednji film iz trilogije Fifty Shades, pod naslovom Fifty Shades Freed, zatim veliku porciju obiteljske avanture koju donosi Jurassic World: Fallen Kingdom.

Filmsku 2018. će sigurno obilježiti dugo očekivani nastavak Mamma Mia: Here We Go Again koji će se jednim dijelom snimati na našem Visu. 

Za suze, ali one od smijeha, pobrinut će se kao i uvijek Rowan Atkinson u glavnoj ulozi u filmu Johnny English 3. Ništa manje zabave neće  biti u komediji The Pact u kojoj će roditelji pokušati nadmudriti svoje srednjoškolce. 

Za ''pokazivanje zuba i mišića'' raznim negativcima, bit će zadužen najbolji, Dwayne Johnson u akciji Skyscraper.

Onima s istančanim filmskim ukusom svakako treba preporučiti filmove Mary Magdalene i Darkest Hour.

Iz nezavisne produkcije već 7.9.2017. u kina dolazi pametan, duhovit i svakako najromantičniji film jeseni -  Počinjem ponovno (Home again).

Većina sas upoznata je i s našim glazbeno-scenskim projektima te ćemo samo na kratko spomenuti organizaciju koncerta Bryana Adamsa 9.11.2017. u Areni Zagreb te najveći obiteljski glazbeno scenski spektakl na svijetu - Disney On Ice: Čarobna kraljevstva od 8.12.-10.12.2017. u Areni Zagreb.

02.09.2017. 14:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh