« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
NAJAVE

UNDERWALL Festival 2014

Sve informacije o kampingu, hostelima, low cost letovima za Zadar i detalji festivalskoga prostora biti će također objavljeni 09.09. 2013. na službenim web stranicama festivala

Drugo izdanje protegnut će se na tri dana
Drugo izdanje protegnut će se na tri dana (Undewall)
Više o

Zadar

,

festival

,

Anti Nowhere League

,

Underwall 2014

,

Tankard

UNDERWALL Festival, čije se prvo izdanje uspješno pokrenulo u Zadru na početku sezone u 2013 godini, najavljuje svoju drugu ediciju u 2014. godini, ovog puta proširenu na tri dana i pojačanu nekim od najeminentnijih bendova na svjetskoj metal, hard rock, hardcore i punk rock sceni. 

Nakon što su prvo izdanje predvodili headlineri Destruction i Xentrix, novo trodnevno izdanje posjetiti će mnogo veći broj svjetskih poznatih zvijezda ranije nabrojenih žanrova, što nam govori da je projekt hrvatskih metal bendova, koji su s Underwallom krenuli kao sa svojevrsnim odgovorom na osiromašena i otkazana zbivanja na sceni, potpunosti uspio i da ujedinjeni hrvatski metal bendovi kreću dalje.  

Prva dva headlinera su njemački Tankard i legendarni Anti Nowhere League, a ostali, ranije, u svojevrsnim prednjavama na službenoj Facebook stranici već najavljeni bendovi na Underwall festivalu su:

ARKONA (Rusija)

ONSLAUGHT (Velika Britanija)

SECRET SPHERE (Italija)

BLAZE BAYLEY (Velika Britanija)

ZONARIA (Švedska)

BOMBARDER (Srbija)

DIVLJE JAGODE (Bosna i Hercegovina)

WOLAND (Finska)

SAWHILL SACRIFICE (Finska)

BLOODSHOT DAWN (Velika Britanija)

GUTALAX (Češka)

VULVATHRONE (Slovenija)

CRUSHING CASPARS (Njemačka)

THE HATE COLONY (Norveška)

KILLTEK (Norveška)

NERVOCHAOS (Brazil)

KUGA (Srbija)

THE LOUDEST SILENCE (Bosna i Hercegovina)

AGHARTI (Hrvatska)

KRYN (Hrvatska)

INCEPTOR (Hrvatska)

Tri festivalska dana biti će tematski raspoređena, pa će tako u prvom danu dominirati ekstremniji žanrovi poput black i death metala, drugog dana će thrash, metalcore, grindore, hardcore i punk rock glazba biti dominanti, dok će zadnjeg festivalskog dana publika uglavnom moći uživati uz heavy metal, power metal, folk metal, hard rock, symphonic metal, progressive metal i ostale žanrove.

Službena pretprodaja UNDERWALL 2014 ulaznica započinje 09.09., a moći ćete ih kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima (www.eventim.hr) u Hrvatskoj, regiji i okolnim partnerskim državama. Posjetitelji iz udaljenijih zemalja ulaznice će moći kupiti direktnom narudžbom preko festivalske web stranice. Cijena ulaznice za sva tri dana u razdoblju od 09.09, do 31.10. biti će 250,00kn, a od 01.11 do 31.12. biti će 350,00kn. U 2014. godini cijena se diže na 400,00kn, a na samom ulazu (ako ih bude) koštati će 450,00kn. U gore spomente cjene uključena su sva davanja i pretprodajne naknade.

U prodaju će biti pušten i ograničen broj (200) specijalnih V.I.P. ulaznica, koje uljučuju ulazak na festivalski prostor, ulazak na V.I.P' chill out' terasu, specijalni V.I.P meet and greet, V.I.P catering. 2 koktela dobrodošlice plus festivalski poklon paket iznenađenja. V.I.P ulaznice će biti personalizirane i neće biti moguća njihova kasnija preprodaja, a njihova cijena u startu je 500,00kn. Za info o V.I.P. ulaznicama molimo pišite na info@underwallfestival.com i biti će vam poslane sve dodatne informacije.

Dnevne ulaznice biti će dostupne samo na dan koncerta na blaganji po cijeni od 200,00kn. U slučaju rasprodaje ulaznica, biti će ostavljen kontigent od 200 dnevnih ulaznica, koje će se na festivalskoj blagajni bez obzira na rasprodanost moći kupiti. Festivalski prostor ograničen je na 2000 posjetitelja i daljnje širenje festivala, osim premiještanje na novu lokaciju, nije moguće.

Sve informacije o kampingu, hostelima, low cost letovima za Zadar i detalji festivalskoga prostora biti će također objavljeni 09.09. 2013. na službenim web stranicama festivala www.underwallfestival.com, koje tada započinju s radom.

02.09.2013. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh