« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
VIJESTI

UmiDigi - još jedan pokušaj prijevare i lažnog oglašavanja

UmiDigi mulja s fotkama?
UmiDigi mulja s fotkama? (ChinaMobileMag)
Više o

UmiDigi

,

UmiDigi Crystal

,

lažne fotografije

Izgleda da tvrtka UmiDigi sa sjedištem u Shenzhenu, nastavlja tradiciju varanja kupaca i lažnim oglašavanjem deklariranih specifikacija za svoje uređaje.

UmiDigi modeli su dostupni za kupnju u Hrvatskoj, imaju osiguran servis, ali kineska tvrtka svako malo pruža dezinformacije o proizvodima. Ovi postupci UmiDigi tvrtke mogli bi se smatrati i nezakonitim djelom u općem tržištu potrošača.

Na sreću ima ljudi koji posjeduju znanje i potrebnu opremu za provjeru tehničkih specifikacija. Najnoviji pokušaj prijevare odnosi se na objavljene fotografije snimljene kamerama UmiDigi Crystal modela, a za koje se uspostavilo da su snimljene s iPhone 6s.   

Možda to ne bi bio toliki problem, varali su i drugi s fotografijama kamera, ali apsolutno ne uče iz svojih pogrešaka te svako malo lažno oglašavaju neke specifikacije, pa čak i cijele uređaje (Umi Zero).

Eto, Umi je prilično daleko iza na listi pouzdanih proizvođača. Odlučite li se za kupnju nekog njihovog modela, budite spremite da niste dobili kvalitetu ugrađenih komponenti koju ste očekivali.

Izvor fotografija:

https://www.chinamobilemag.de/news/umidigi-crystal-fake-kamera-samples.html

Piše: Sanja Ledinek
05.06.2017. 09:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh