« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
KONCERTI

Ulaznice za velikane QOTSA još samo 3 dana po 190 kuna!

Queensi u Zagrebu nastupaju kao uvod u ovogodišnje izdanje svjetski poznatog INmusic festivala koji će se održati od 23. do 25. lipnja

Još vrijedi cijena od 190 kuna
Još vrijedi cijena od 190 kuna (INmusic)
Više o

Queens of the Stone Age

,

cijena ulaznica

,

QOTSA

,

povoljnije ulaznice

Nije ostalo mnogo vremena do 10. lipnja kada u dvorištu Zagrebačkog velesajma očekujemo kultne Queens of the Stone Age. Svi vi, koji ne želite propustiti godinama iščekivani koncert kalifornijskih rokera, požurite jer su ulaznice do kraja 30. travnja dostupne za samo 190 kn. Nakon tog datuma karte ćete moći kupiti po cijeni od 210 kuna.

Queensi u Zagrebu nastupaju kao uvod u ovogodišnje izdanje svjetski poznatog INmusic festivala koji će se održati od 23. do 25. lipnja, ali i u sklopu turneje na kojoj će promovirati posljednji album ...Like Clockwork iz 2013. godine. Dečki su u siječnju najavili da su nakon ove turneje spremni za snimanje novog albuma. Poručuju da već imaju dovoljno spremnih pjesama što je definitivno još jedan u nizu odličnih razloga da dođete i možda prije ostatka svijeta čujete što se kuha u glavama i instrumentima Queensa.

Dodajmo da će predgrupa ovim kultnim kalifornijskim rokerima biti zagrebačke garage r'n'r perjanice Erotic Biljan and His Heretics. U svojoj biografiji, s dva albuma iza sebe i jednim u pripremi, EBHH mogu se pohvaliti da su bili podrška velikom broju svjetskih glazbenih zvijezdi, od Juliette and the Licks, MC5/DKT, Jim Jones Revue do kultnih Supersuckersa pa stoga i nije neobično da su izabrani kao domaća podrška za ovogodišnje gostovanje stoner ikona Queens of the Stone Age.

Ulaznice do 30. travnja kupite za svega 190 kunaTisak media centrima , Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) te online na službenoj stranici festivala inmusicfestival.com.

Požurite i uhvatite svoju povoljniju kartu!

28.04.2014. 12:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh