« Glazba
objavljeno prije 10 godina
SPEKTAKL

Ulaznice za Maria Biondija u prodaji

Mario Biondi ima izuzetno moćan i prepoznatljiv bas bez kojeg je uspjeh pjesme 'This is what you are' gotovo nezamisliv

Nabavite ulaznice na vrijeme
Nabavite ulaznice na vrijeme (Menart)
Više o

ulaznice

,

prodaja ulaznica

,

cijena ulaznica

,

Mario Biondi

Iako još nismo posve zakoračili u ljeto, uvijek je pitanje kako da ono što duže traje. Odgovor na to, krajem godine dat će organizatori koncerta Marija Biondija jer će taj nastup sigurno unijeti mnogo šarma i ljetne nesputanosti u zagrebačku jesen. Idealan za slušanje u dvoje ili pak rasplesanu noć, Mario Biondi izvođač je čiji glas nerijetko zamjenjuju s vokalom Barry Whitea.

Iza njega nije tridesetogodišnja karijera jer je renome stekao u posljednjem desetljeću s bogatom diskografijom i nizom poklonika koji samoinicijativno osnivaju fan klubove diljem svijeta - pa tako i u Hrvatskoj!

Mario Biondi ima izuzetno moćan i prepoznatljiv bas bez kojeg je uspjeh pjesme  'This is what you are' gotovo nezamisliv. Na sceni je dominantan i djeluje poput proroka soul-jazza kojeg njegova sofisticirana publika neupitno sluša i slijedi.

U Hrvatskoj će izvoditi najpoznatije skladbe iz dosadašnje karijere, ali i promovirati zadnji album 'Sun' (Sony/Menart).

Ulaznice po cijeni od 190 kn / 200 kn / 230 kn / 260 kn kupite putem www.ulaznice.hr, i na svim prodajnim mjestima istog sustava te na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog.

13.05.2014. 12:20:51
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh