« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
DISCOVERY

Uhvatite me ... ako možete

Kreće nova sezona serijala "Lov na čovjeka s Joelom Lambertom" na Discovery Channelu

Joela će ovoga puta loviti domaća ekipa
Joela će ovoga puta loviti domaća ekipa (Discovery Channel)
Više o

Discovery Channel

,

Lov na čovjeka

,

Joel Lambert

Druga sezona je tu - 6. rujna kreće nova potjera za bivšim američkim marincem i neustrašivim pustolovom Joelom Lambertom u hit serijalu "LOV NA ČOVJEKA S JOELOM LAMBERTOM". Ovoga puta Joel ne izaziva najelitnije svjetske vojne timove za praćenje, već autohtone lovce, lokal­ne tragače i policijske jedinice, u nekim od najopasnijih okruženja na Zemlji.

Koliko će Joelu pomoći njegovo vojno iskustvo i brojni treninzi protiv prastarih metoda za lov i praćenje? Druga se sezona serijala "LOV NA ČOVJEKA S JOELOM LAMBERTOM",  sastoji od 7 epizoda u trajanju od 60 minuta, a premijerno se prikazuje na Discovery Channelu od 06.09. u 21:00.

Snimane na lokacijama poput Novog Zelanda, Mongolije, Meksika, Škotske, te Floride i Južne Karoline u SAD-u, sve će epizode serijala "LOV NA ČOVJEKA S JOELOM LAMBER­TOM" pratiti Joela i tim obučenih protivnika koji posjeduju daleko veće znanje o lokal­nom okolišu dok kreću u potjeru za njim. Joel se nalazi daleko izvan svoje zone udobno­sti, uz timove lovaca jednako nepredvidljive kao što je i teren na kojem se nalaze.

Pravila igre su ista: nakon što je ostavljen na udaljenom dijelu svijeta s osnovnim pake­tom za opstanak, kantom vode i nekoliko zamki, Joel ima 36 sati da stigne do unaprijed određene točke ekstrakcije, a sve to dok su mu protivnici konstantno na tragu, odlučni dokazati da su upravo oni taktički prvaci. Iz tropskih močvara do smrznutih planinskih vrhova, Joel mora navigirati kroz izazovan teren, kako ne bi bio uhvaćen. Hoće li Joel uspjeti - ili će postati žrtva svojih lovaca...ili terena?

"LOV NA ČOVJEKA S JOELOM LAMBERTOM" predstavlja igru mačke i miša u stvarnom životu.  Svakoga tjedna Joel će pokušati pobjeći drugoj skupini lovaca - maorskim ratni­cima na Novom Zelandu, nomadskim lovcima u Mongoliji, skupini obučenoj za preživlja­vanje u šumama Floride, jedinici meksičke državne policije koja operira na granici izme­đu Sjedinjenih Američkih Država i Meksika, posebno istreniranim lovaca u Škotskoj i psi­ma tragačima šerifovog ureda Aiken u Južnoj Karolini.

Joel pokušava izbjeći uhićenje koristeći taktike koje zavaravaju njegove protivnike, a koje je naučio kao marinac u svojih 10 godina službe. Suočen sa na oko nepremostivim izgledima za bijeg, hoće li Joelu njegov trening, vještine i lukavost biti dovoljni kako bi uspješno pobjegao? Lov ... je ... započeo!

01.09.2015. 13:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh