« Hrvatska
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
TEK SAD?

Uhićenja i pretresi kuća Agrokorovih moćnika

Mediji tvrde da je Ivica Todorić u Londonu u društvu oba sina, a kako je među osobama koje će se privesti i Hrvoje Balent, suprug Todorićeve kćeri, priča je zaokružena

Toranj se odavno nagnuo...
Toranj se odavno nagnuo... (Arhiva)
Više o

Ljerka Puljić

,

Ivica Todorić

,

Ante Todorić

,

Kulmerovi dvori

,

Akcija Agrokor

,

Piruška Canjuga

,

Ivan Crnjac

,

Ivan Todorić

,

Hrvoje Balent

Akcija Agrokor krenula je rano jutros - policija je ušla u Kulmerove dvore, rezidenciju Ivice Todorića i obitelji, kao i u kuću Ivana Crnjca, bivšeg člana Agrokorove uprave i bivšeg izvršnog potpredsjednika za financije, strategiju i tržišta kapitala, u kuću Ljerke Puljić, izvršne dopredsjednice Agrokora, te Piruške Canjuge, bivše članice Uprave Agrokora.

Mediji tvrde da je Ivica Todorić u Londonu u društvu oba sina, a kako je među osobama koje će se privesti i Hrvoje Balent, suprug Todorićeve kćeri, priča je zaokružena.

Pretresi se odvijaju na 60 lokacija, a na terenu je oko 300 policajaca. . U tijeku su istražne radnje i pretrage kod 15 ljudi, a među njima su i Damir Kuštrak, zadužen za inozemna tržišta, Mislav Galić, bivši izvršni potpredsjednik Agrokora za poslovnu grupu Hrana te Marijan Alagušić, kao i Oliver Discordia i Sanja Hranić iz revizorske kuće Baker Tilly.

Malo kasno, nije li....

16.10.2017. 15:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh