« Spektakli
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
STALKING

Uhićena Kanađanka koja je uhodila Aleca Baldwina

Sudac njujorškog suda odredio je 40-godišnjakinji da se mora držati dalje od Baldwina te da ne smije imati nikakvog izravnog ili neizravnog kontakta s njim

Fotografija vijesti
Više o

Hollywood

,

Alec Baldwin

,

uhođenje

Zbog slanja niza e-mailova i poruka te čekanja slavnog glumca ispred njegovog stana u New Yorku, jedna je Kanađanka optužena za uhođenje Aleca Baldwina, prenosi Hina.

Genevieve Sabourin (40) iz Montreala optužnica tereti po pet točaka, među kojima su i ona za uznemiravanje te za uhođenje. Puštena je nakon što je potpisala izjavu prema kojoj glumca više neće uznemiravati.

Sudac njujorškog suda Richard Weinberg Sabourin je odredio da se mora držati dalje od Baldwina te da ne smije imati nikakvog izravnog ili neizravnog kontakta s njim.

Baldwin se sa Sabourin upoznao na večeri u jesen 2010., stoji u sudskim dokumentima, a njegov odvjetnik dodaje kako je glumac pristao izaći sa Genevieve kako bi udovoljio molbi jednog od svojih prijatelja.

Nakon što su mu neprestani e-mailovi postali naporni, Baldwin je Sabourin zamolio da ih prestane slati. U sudskim spisima stoji kako je Baldwin zbog poruka osjećao tjeskobu i pritisak te je strahovao za vlastitu sigurnosti i posao.

10.04.2012. 11:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh