« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
ZAGREB:

Uhićen pljačkaš nakita vrijednog milijun kuna

Maskirani muškarac je u subotu ujutro iz zlatarnice Celje u centru Zagreba ukrao novac i nakit vrijedan oko milijun kuna

pljačkaš zlatarnica celje
pljačkaš zlatarnica celje (Shutterstock/ilustracija)
Više o

pljačka

,

lopov

,

pljačkaš

,

korumpirana policija

,

kupke

Policija je uhitila pljačkaša koji je u subotu, 14. kolovoza iz zlatarnice Celje u Vlaškoj ulici u Zagrebu, ukrao novac i nakit u vrijednosti od oko milijun kuna, izvijestio je na konferenciji za novinare operativni analitičar u Policijskoj upravi zagrebačkoj Davor Tor.

O detaljima uhićenja policija će izvijestiti danas u 14 sati na izvanrednoj konferenciji za novinare u sjedištu PU zagrebačke, Ulica Matice hrvatske 4, najavio je.

Maskirani muškarac opljačkao je zlatarnicu Celje u Vlaškoj ulici u subotu ujutro oko 9,45 sati, ukravši novac i nakit vrijedan oko milijun kuna.

U policiji je tada novinarima rečeno da je maskirani pljačkaš ušao u zlatarnicu, te je zaposlenici zaprijetio pištoljem i vezao je. Zaposlenica zlatarnice nije bila ozlijeđena, već je zatečena u stanju šoka. U zlatarnici je bila sama, a napad i pljačka su izrazito brzo bili izvedeni. (hina/metro-portal)

16.08.2010. 12:47:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh