« Svijet
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
nalogodavac?

Uhićen Joca Amsterdam

Sreten Jocić uhićen je zbog sumnje da je naručio ubojstvo Ive Pukanića

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

ubojstvo Ive Pukanića

,

uhićen Joca Amsterdam

,

Sreten Jocić

Prema pisanju Jutarnjeg lista, u Beogradu je danas uhićen Sreten Jocić a.k.a. Joca Amsterdam nakon zajedničke akcije policije i Specijalnog tužiteljstva. Jutarnjem je direktor policije Srbije Milorad Veljković potvrdio uhićenje i kao razlog naveo sumnju u upletenost u ubojstvo Ive Pukanića.

Jocić je u pritvoru, njegov branitelj Zdenko Tomanović stigao je u policiju sudjelovati u ispitivanju svog klijenta, a ostatak vijesti očekuje se kasnije.

Jocić je uhićen u kući koju iznamljuje od obitelji Milošević, domu pokojnog Slobodana Miloševića, a trenutno traje pretres kako bi se pronašli dokazi.

Od samog ubojstva Sreten Jocić bio je vrlo visoko na listi mogućih naručitelja, navodno zbog toga što mu nije odgovaralo pisanje Pukanićevog Nacionala o crnogorskoj duhanskoj mafiji i njenoj povezanosti s ostalim kriminalnim bossovima bivše Jugoslavije.

Zaštićeni svjedok je proteklog tjedna dao iskaz kojim izravno tereti Jocića kao naručitelja ubojstva, pa su se nagađanja o mogućem privođenju pokazala točnima već za nekoliko dana.

27.04.2009. 16:36:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh