« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
RIJEKA

Uhićen dvojac koji je ubio creskog studenta

Treći osumnjičenik za brutalno bezrazložno premlaćivanje preko BiH je pobjegao u Srbiju

(Tea Cimaš/Cropix)
Više o

ubojstvo

,

Rijeka

,

premlaćivanje

,

uhićenje

,

Aleksandar Abramov

Dvojica osumnjičenih za ubojstvo studenta Aleksandra Abramova (23) iz Cresa, jučer u središtu Rijeke, uhićena su, a treći se nalazi u bijegu u inozemstvu, izvijestio je danas načelnik Sektora policije Policijske uprave Primorsko-goranske Damir Živko.

Jučer su uhićeni 24-godišnjak i 21-godišnjak iz Rijeke, a danas poslijepodne će biti privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Rijeci.

Treći 21-godišnji osumnjičenik je, po dosadašnjim policijskim saznanjima, preko BiH pobjegao u Srbiju odakle se i doselio u Rijeku 2007. godine. Policija još nije službeno potvrdila ima li on dvojno državljanstvo.

Policija je utvrdila kako je sukob između trojice osumnjičenih mladića i studenta Aleksandra Abramova izbio nakon verbalne prepirke, kada su ga trojica mladića i fizički napala. Abramov je pokušao pobjeći ali su ga sustigli na Trgu Svete Barbare i udarali ga rukama i nogama, nanijevši mu smrtonosne ozljede te potom pobjegli.

Pretragom stanova koje koriste osumnjičenici, pronađena je odjeća koju su nosili za vrijeme napada, te tragovi koji ih nedvojbeno povezuju s ubojstvom, rekao je Živko.

Od njih trojica samo je 24-godišnjak do sada prijavljivan policiji i to zbog imovinskih prekršaja a druga dvojica nisu zabilježena u policijskim evidencijama.

Student riječkog Tehničkog fakulteta Aleksandar Abramov pronađen je s teškim ozljedama glave na Trgu Svete Barbare jučer u 3:35 sati te je ubrzo preminuo. Na Zavodu za sudsku medicinu utvrđeno je da je umro zbog gušenja vlastitom krvlju kao posljedica teških ozljeda glave. (hina/metro-portal)

05.12.2009. 16:21:05
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    donhuangenaro
    05.12.2009. 16:59
    eto, opet se desilo... nije ni čudo s obzirom da rvacko krivosuđe potiče i nagrađuje nasilje svojim nevjerojatnim presudama... sjetimo se što se zbiva sa ubojicom Luke Ritza koji je šetao slobodno i ponovno tukao... sramota :-P
  2. avatar
    donhuangenaro
    05.12.2009. 17:00
    tako da je badava što su uhićeni s obzirom ih kazna neće stići :-P
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh