« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
ZAMO ZA ZABAVU

Ugly Meter - saznajte koliko ste ružni

Nova aplikacija za iPhone dat će 'objektivnu' ocjenu vašeg izgleda - što je ocjena veća, to ste manje lijepi

Brad Pitt Ugly Meter
Brad Pitt Ugly Meter (Brad Pitt)
Više o

iPhone

,

aplikacija

,

kriza eurozone

,

mršavljenje bez dijete

Tehnologija današnjice čovjeku pomaže na bezbroj načina. Ugly Meter je također dio te priče. Naime, radi se o aplikaciji za iPhone koja mjeri razinu ružnoće svakog pojedinca. Ako se pitate kome to i na koji način koristi, slobodni ste to interpretirati kako god želite. Mi vjerujemo da je aplikacija namijenjena isključivo za zabavu. Ugly Meter aplikacija omogućuje korisniku da postavi ili napravi fotografiju svojeg ili tuđeg lica nakon čega slijedi analiza kontura. Nekoliko trenutaka kasnije aplikacija daje ocjenu na skali od nula do deset. Što je veća ocjena, to je lice ružnije.

Ugly Meter

Aplikacija je dizajnirana na način da vam olakšava pozicioniranje iPhonea kako biste dobili što bolju fotografiju - čim je napravite Ugly Meter daje svoj strašni sud.

Međutim, kad je aplikacija testirana na licima nekih od najpoznatijih svjetskih zvijezda koje se općenito smatraju idealima ljepote rezultati su bili pomalo kontroverzni.

Na primjer, Cheryl Cole i Danii Minogue su dobile ocjene 4.2, odnosno 9.8. Cole je uz ocjenu dobila komentar: „Zaista si ružna, je li tvoj liječnik veterinar?"

Minogue je pak dobila komentar: „Toliko si ružna da bi mogla rasplakati i stakleno oko."

Naravno, treba uvijek imati na umu da se radi o zabavi.

Nadalje, poznata glumica i model Christina Hendricks o kojoj sanjaju milijuni muškaraca diljem svijeta, dobila je čistu desetku; u prijevodu, žena koja budi požudu svakog straight muškarca nije impresionirala aplikaciju.

Ipak, Angelina Jolie je uspjela upravo to - ona je dobila dvojku i vrlo pozitivne kritike. Njen suprug Brad Pitt je prema aplikaciji čista osmica, dakle ne baš lijep.

Cijena UglyMetera je manja od dolara, dobiti je možete na Appleovom App Storeu i zahtijeva 5.5Mb prostora. Proizveli su je dizajneri iz tvrtke The Dapper Gentleman.


15.10.2010. 22:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh