« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
STROGA UEFA

UEFA će kazniti Zenit zbog divljanja navijača

Sudac utakmice Felix Brych morao je čak dva puta prekidati utakmicu zbog gustog dima izazvanog raznim pirotehničkim sredstvima, a navijači su nekoliko baklju bacili i na teren

Fotografija vijesti
Više o

UEFA

,

Liga prvaka

,

zenit

,

APOEL

Zbog izgreda koji su priuštili njegovi navijači za vrijeme utakmice Lige prvaka protiv APOELA, ruski će prvak Zenit iz Sankt Peterburga vrlo vjerojatno biti kažnjen od strane Uefe, prenosi Hina. Podsjećamo, utakmica je završila bez golova, što je ciparski klub gurnulo u osminu finala.

Sudac utakmice Felix Brych morao je čak dva puta prekidati utakmicu zbog gustog dima izazvanog raznim pirotehničkim sredstvima, a navijači su nekoliko baklju bacili i na teren.

Vodstvo ruskog kluba ogradilo se od divljanja svojih navijača, no sasvim sigurno neće izbjeći kaznu.

"Zenit smatra kako je neprihvatljivo da se zbog individualnih ispada šteti tijeku igre koje vode do oštrih disciplinskih mjera pa čak i do toga da se utakmica registrira 3:0 za protivnika," poručili su iz St Peterburga najavivši strože kontrole prilikom ulaska navijača na stadion.

Zenitov veznjak Roman Široko izgrednike je nazvao 'pravim idiotima'. "Oni su pravi idioti, šta drugo mogu reći na njihovo ponašanje."

24.11.2011. 22:28:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh