« Zdravlje
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
PRIKLJUČITE SE!

Udruga SVE za NJU poziva žene da sudjeluju u velikom nacionalnom istraživanju

Sve žene koje su preboljele ili su u fazi liječenja raka dojke imaju priliku sudjelovati u prvom velikom online i terenskom istraživanju Udruge SVE za NJU te dati svoj glas za poboljšanje procesa dijagnosticiranja i liječenja raka dojke

Kako poboljšati zdravstvene usluge
Kako poboljšati zdravstvene usluge (Sve za nju)
Više o

rak dojke

,

istraživanje

,

Sve za nju

Udruga SVE za NJU provodi prvo veliko nacionalno istraživanje o iskustvima i percepciji oboljelih od raka dojke. Cilj je ovog anonimnog istraživanja prikupiti podatke za sveobuhvatnu analizu stanja u dijagnosticiranju i liječenju te tako dati kvalitetniji uvid u stvarno stanje i dobre prakse, kao i ukazati na potrebe za poboljšanjima unutar zdravstvenog sustava.

Udruga SVE za NJU poziva sve žene koje su preboljele ili su u fazi liječenja raka dojke da sudjeluju u ovom nacionalnom istraživanju ispunjavanjem anonimnog online upitnika. Za sudjelovanje u istraživanju potrebno je kontaktirati Udrugu na mail info@svezanju.hr .

Glavni povod pokretanju ovog istraživanja jest nedostatak stvarnih podataka o iskustvima oboljelih u dijagnosticiranju i liječenju raka dojke. Osim relevantnih podataka, ovim istraživanjem želimo omogućiti i da glas oboljelih dođe do javnih politika te da se na taj način ukaže na potrebe za poboljšanjima unutar zdravstvenog sustava", rekla je Ljiljana Vukota, glavna tajnica Udruge SVE za NJU.

Osim sudjelovanja u istraživanju ispunjavanjem online upitnika, Udruga SVE za NJU provodit će ovo istraživanje i na nacionalnoj razini, u suradnji s lokalnim udrugama, u sklopu tribina Kako poboljšati proces dijagnosticiranja i liječenja raka dojke?.

Tribine će se održavati u gradovima:

  • RIJEKA - 15. ožujka u 16:00 sati na Medicinskom fakultetu uz suradnju i podršku lokalne Udruge žena operiranih dojki „Nada"

  • OSIJEK - 20. ožujka u 16:00 na Medicinskom fakultetu uz suradnju i podršku lokalnog Kluba žena operiranih od raka dojke Osijek „Mammae"

  • SPLIT - datum održavanja će biti naknadno najavljen

13.03.2017. 15:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh