« Zagreb
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
UDOMI ME

Udomite Vrapčića

Za našu Sparrow tražimo njezinog vrapčića s kojim će se konačno skrasiti zauvijek. Cijepljena je, čipirana, sterilizirana i ima oko 2 godine

Sparrow je imala teško djetinjstvo
Sparrow je imala teško djetinjstvo (Udruga Indigo)
Više o

udomljavanje pasa

,

Udomi me!

S obzirom na povećani broj napuštenih pasa u zadnjih dva tjedna odlučili smo se ponovno pomoći kampanjom #Udomi me u suradnji s Udrugom za dobrobit i zaštitu životinja Indigo.

Udruga Indigo trenutno skrbi za preko 85 pasa, a svoju podršku nedavno su im dali i dečki iz benda Kawasaki 3p obradom pjesme "Ni da ni ne" u "Udomi me":

Podršku radu Indiga i što bržem udomljavanju dala je i Zdenka Kovačiček organizirajući koncert za Indigo njuške. Podržite ih i Vi i pomozite napuštenim njuškama što prije pronaći svoj zauvijek topli dom. 

Upoznajte Sparrow: Sparrow (Vrapčić) je dobila ime sukladno njezinom karakteru, odnosno životnom putu. Kao štenetu su joj odrezali uha škarama za živicu, lutala je Vukovarom, bila je tučena, bila je bačena u borbu...ali, vrapčić ko vrapčić, malen, moćan preživjela je sve, u glavi je vrlo čista i dalje vjeruje čovjeku...

Za našu Sparrow tražimo njezinog vrapčića s kojim će se konačno skrasiti zauvijek. Cijepljena je, čipirana, sterilizirana i ima oko 2 godine.

Sve informacije za curku udruga.indigo@gmail.com ili Facebook stranica

20.01.2017. 09:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh