« Zagreb
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
UDOMI ME!

Udomite Tysona!

Tyson je jedan od mnogobrojnih pasa koji se nalazi i na plaćenom smještaju pa dok čeka svoj zauvijek domek moli i za besplatan privremeni smještaj ili pomoć u pokrivanju troškova

Tyson je zaigran i mazan
Tyson je zaigran i mazan (Udruga Indigo)
Više o

udomljavanje pasa

,

Udomi me!

Crne njuške se i dalje udomljavaju puno teže nego ikoje druge. Stoga vam danas predstavljamo Tysona. Iako ima moćno ime, Tyson je jedno vrlo veselo, zaigrano i mazno pseto.

Pronađen napušten, promrzao i izgladnjen. Sada se fino oporavio. Ova prekrasna njuška je cijepljena i čipirana, srednje je veliki i iako ga život nije mazio i dalje vjeruje ljudima i traži kontakt, igru i maženje.

S obzirom na to da je pronađen na cesti nije baš naučen na lijepo hodanje, ali Tyson vrlo brzo ući no kao i svakoj životinjici treba mu strpljenja i ljubavi. Ako želite pomoći baš ovoj crnoj njušci i razbiti predrasudu da se crni psi teže udomljavaju, javite se udruzi Indigo na njihovu e-mail adresu udruga.indigo@gmail.com ili im se javite na Facebook stranicu.

Tyson je jedan od mnogobrojnih pasa koji se nalazi i na plaćenom smještaju pa dok čeka svoj zauvijek domek moli i za besplatan privremeni smještaj ili pomoć u pokrivanju troškova. Učinite dobro djelo, dokažite nam se ipak crne njuške mogu udomiti bez da čekaju na zauvijek dom predugo. 

21.01.2017. 09:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh