« Zagreb
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
UDOMI ME!

Udomite vjernog Kekeca!

Brz i "moćan" pas, Kekec u sebi ima jako puno potencijala, no s obzirom na život koji je do sada imao potrebno mu je malo vremena da stekne povjerenje u nepoznate ljude, kada se opusti

Udomite Kekeca
Udomite Kekeca (Udruga Indigo)
Više o

udomljavanje pasa

,

Udomi me!

,

Udruga Indigo

Kekec je još jedna od njuška pod skrbi Udruge Indigo. Preuzet je iz loših uvjeta i skinut s lanca. Pas u tipu belgijskog ovčara , starosti cca 2,5god.  On nije pas za početnike, vrlo je visoke energije i NEOPHODNA mu je igra i rad.

Brz i moćan pas, Kekec u sebi ima jako puno potencijala, no s obzirom na život koji je do sada imao potrebno mu je malo vremena da stekne povjerenje u nepoznate ljude, kada se opusti.

Kekec pokazuje kakav je zapravo pas, spreman na rad, igru i maženje. Potencijalni udomitelj će morati odraditi upoznavanje i par sati treninga prije udomljavanja . Ako želite aktivnog i vjernog psa s kojim ste spremni raditi, Kekec je pravi pas za vas. 

Kekeca možete doći upoznati na privremeni teren Udruge Indigo, a kako dogovoriti termine za upoznavanje pasa najbolje čete saznati u grupi Indigo Happy People na Facebooku.

U grupi Indigo Happy people se nalaze svi zainteresirani volonteri koji su voljni odvojiti malo svojega slobodnog vremena te se prošetati , poigrati i maziti s Indigo njuškama. Odvojite malo vremena, nikad ne znate s kojom njuškom ćete najbolje kliknuti. 

Za Kekeca informacije možete dobiti i na mail adresi udruga.indigo@gmail.com ili na njihovoj Facebook stranici.

22.01.2017. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh