« Zagreb
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
UDOMI ME!

Udomite Taz!

Istestirat će čovjeka kao što i malo dijete testira do kojih granica može ići, ali Taz je ujedno i izuzetno zahvalna na svakoj pruženoj pažnji, na svakom maženju i na svakoj igri

Udomite Taz
Udomite Taz (Udruga Indigo)
Više o

udomljavanje pasa

,

Udomi me!

Upoznajte Taz - od milja zvanu mala tasmanijska neman :) Taz je curka koja je pronađena ostavljena na smetlištu na Markuševcu u jami. Svom srećom pa psi rijetko kada zamjeraju ljudima što ih napuštaju pa je tako i mala Taz vrlo stabilna i psihički ok.

Fizički je neumorna pa iz istog razloga traži ljudsku tasmanijsku neman da može držati korak s njom. Kod Taz poslovica "umoran pas - dobar pas " definitivno predstavlja najbolji opis. Taz je vrlo aktivna i vrlo agilna, zna vrlo dobro što hoće i kako doći do toga.

Istestirat će čovjeka kao što i malo dijete testira do kojih granica može ići, ali Taz je ujedno i izuzetno zahvalna na svakoj pruženoj pažnji, na svakom maženju i na svakoj igri.

Dođite upoznajte Taz uživo, slike su samo dio njene ljepote. Pružite dom curki od nepunih godinu dana i dokažite da je Taz u pravu što i dalje vjeruje ljudima. 

Sve informacije za curku možete dobit ina mail adresi udruga.indigo@gmail.com ili na Facebook stranici Udruge Indigo

22.01.2017. 09:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh