« Zagreb
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
UDOMI ME!

Udomite Kali!

Ako niste u mogućnosti udomiti neku životinjicu uvijek možete pomoći na neki način, bilo doniranjem potrebnih stvari, bilo dijeljenjem slika i oglasa

Udomite Kali
Udomite Kali (Udruga Indigo)
Više o

udomljavanje pasa

,

Udomi me!

,

hrvatski ovčar

Još jedna crna njuška čeka već predugo svoj zauvijek dom ili makar besplatan privremeni smještaj. Upoznajte Kali, mladu hrvatsku ovčarku od svega 15 mjeseci.

Kujica je cijepljena i čipirana. Vrlo je mazna i jako je uredna. Dobro se slaže s ostalim životinjama i jedino što joj u životu nedostaje je mjesto u kojem će se osjećati voljenom, mjesto za kojega će osjećati da je to njen pravi, zauvijek dom i čovjek koji je spreman pružiti joj to malo sreće, a za uzvrat će dobiti mekanu njušku prepunu ljubavi i povjerenja, doslovno najboljeg prijatelja.

Teško je slikama dočarati posebnog nekog psa, no Kali je stvarno jedno predivno mazno stvorenje. Jeste li spremni pružiti joj zauvijek dom? I Kali čeka već predugo svoj dom.. i stvarno nam nije jasno dali stvarno postoji predrasuda o udomljavanju crnih pasa ili možemo dokazati da to nije istina i da će Kali pronaći dom jako brzo ?  

Informacije za Kali možete dobiti i na mail adresi udruga.indigo@gmail.com ili na njihovoj Facebook stranici

Ako niste u mogućnosti udomiti neku životinjicu uvijek možete pomoći na neki način, bilo doniranjem potrebnih stvari, bilo dijeljenjem slika i oglasa. 

Ako vam je najjednostavnije pomoći dijeljenjem oglasa životinjica koje traže dom i želite pomoći Indigu u njihovim radu, priključite se grupu Indigo helpers.

U grupi se nalaze linkovi na albume i slike uz opise svih pasa koji traže dom i kojima je potrebna pomoć da se što prije i što bolje udome, pa ako imate svaki dan par minuta vremena, odaberite neku njušku i podjelite je prijateljima i poznancima, podjelite je po društvenim mrežama, tko zna možda će baš vaša objava biti ta koja će donjeti nekoj njuškici sreću. 

24.01.2017. 09:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh