« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
UDOMI ME!

Udomite slatke mačkice

Nakon jako puno crnih njuškica od kojih su neke uspješno pronašle novi dom, evo i slatkih mački koje bi rado pronašle toplo mjesto za predenje

Myra je tiha i nezahtjevna
Myra je tiha i nezahtjevna (Arhiva)
Više o

udomljavanje

,

Udomi me!

,

udomljavanje mačaka

Ema je nađena nasred ceste između dva sela. Netko ju je ostavio, a netko drugi se zaustavio, pokupio je, odnio kući, te joj sada tražimo topli dom. Ema se trenutno nalazi u privremenom domu sa još 5 mačaka, i to u svega 30ak kvadratnih metara životnog prostora. Ema je mazna i umiljata maca, voli druge mace, igru. Tretirana i čeka na svoj topli dom!

Ema je mazna i umiljata

Birdy je plahije naravi, ali vrlo mazna i željna čovjekovog društva. Traži dom gdje će joj biti pruženo više pažnje i vremena da se potpuno opusti.  Trenutno je u privremenom domu sa previše mačaka i trajni dom za nju je više nego poželjan.  Sterilizirana je i spremna za toplinu samo njenog doma.

Birdy je plaha i mazna

Bumblebee - ostavljen u kutiji za cipele kao tek rođena beba, zajedno sa svojom braćom, još se uvijek nalazi u svom privremenom, volonterskom domu. Othranjen na flašicu, još uvijek čeka svoj topli dom. Maleni veseljak i veeeelika maza, sigurno će uveseljavati svoje udomitelje!

Bumblebee, veseo i mazan

Myra....nadamo se da je zaboravila kako je biti bačen kraj trgovine na prometnoj cesti gdje se dva dana stiskala sa bratom na betonu u gladi i strahu...Myra je tiha i nezahtjevna maca! Traži svoj dom zauvijek!

Myra je tiha i nezahtjevna

Mylo, poseban mačak, mačak koji će biti vaša druga, treća ili četvrta mačka. Vrlo je plah, ljudi se boji, ali obožava druge mačke, idealan za dvorište sa odgovarajućim zaklonom, i društvom i vama ostaje zadovoljstvo postupnog zbližavanja sa ovim malim mačjim biserom koji će uz vašu pomoć vratiti povjerenje u ljude.

Mylo je poseban mačak

Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka i pasa "9 života"
Osijek, Brijunska 6
OIB: 71789418800
Udruga osnovana sa ciljem pomoći i liječenja napuštenih uličnih mačaka i pasa, kastracijom i edukacijom. Donacije na - HR3923400091110475218

07.03.2014. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh