« Zagreb
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
UDOMI ME!

Udomite Armanija!

Unatoč tome sto je Armani na tri nogice, on je i crna njuška pa je pronalazak zauvijek doma za njega izuzetno teška misija , no mi se nadamo da ćemo je ispuniti vrlo skoro

Udomite Armanija
Udomite Armanija (Udruga Indigo)
Više o

udomljavanje pasa

,

Udomi me!

Danas vam predstavljamo Armanija koji je pronađen kao štene s ozlijeđenom nogicom kojoj nije bilo spasa te je amputirana. Unatoč tome sto je Armani na tri nogice, on je i crna njuška pa je pronalazak zauvijek doma za njega izuzetno teška misija, no mi se nadamo da ćemo je ispuniti vrlo skoro.

On jedna nadasve vesela i zaigrana njuška i jako se dobro snalazi i u igri i u šetnji i pogotovo u maženju . Armani, traži svoj zauvijek domek, cijepljen i čipiran te ima nepunih godinu dana.

Znamo da ima jako puno ljudi koji bi vrlo rado udomili neku životinjicu ali iz nekih razloga nisu u mogućnosti, no ono što uvijek možete učiniti je postati dobra vila ili vilenjak, pogotovo psima koji se nalaze više od par mjeseci na skrbi Udruge Indigo.

Zašto baš vile i vilenjaci? Vilenjaci su mitološka bića koja donose sreću. Povezujemo ih sa srećom i djetelinom s četiri lista pa tako se i Indigovke nadaju da njuška koja pronađe svoju dobru vilu ili vilenjaka će možda imati više sreće za sretniji život do udomljavanja.

Vila ili vilenjak tko bi im donio sreću, tko bi im pomogao s donacijama, s brigom, tko bi bio tu za njih u okviru svojih mogućnosti dok mališe ne pronađu svoj dom zauvijek. Vila &Vilenjak možete biti jednoj ili više životinja. 

Uplatom donacije postajete njihova dobra vila ;)  Životinju možete izabrati sami ili u dogovoru s nama odlučiti se. Naša svaka životinja ima album i u opisu će se nalaziti (osim ako ne želite ostati anonimni) donosioci sreće, vile & vilenjaci te životinje. 

Svaki građanin, obitelj, tvrtka, udruga, obrt, grad, općina može uplatiti mjesečnu donaciju od minimalno 50,00 kn i tako nam pomoći u brizi o našim štićenicima.

Sve dodatne informacije za Armanija ili kako postati vila tj vilenjak možete dobiti na mail: udruga.indigo@gmail.com ili inbox Facebok stranice Udruge Indigo

RAČUN ZA DONACIJE
Udruga Indigo
Grmoščica desna 10
10000 Zagreb
IBAN : HR1123600001102382959
SWIFT:ZABAHR2X Zagrebačka banka
Poziv na broj: 00 datum ili 99 datum
S naznakom: ime životinje kojoj želite postati vila/vilenjak 

25.01.2017. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh