« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
UDOMI ME!

Udomite crne njuške iz Pule

I Pula je, kao uostalo i ostali hrvatski gradovi, puna slatkih crnih njušaka i šapica koje vrijedi udomiti

Slatke crne njuškice iz Pule
Slatke crne njuškice iz Pule (Arhiva)
Više o

udomljavanje pasa

,

Udomi me!

,

udomljavanje mačaka

Pula je puna crnih maca i pasa.. Pomozite im da pronađu svoje mjesto pod suncem. Upoznajte dio crnih njušaka: 

Martin - ja sam Martin (04/2012), pričalice kakve nema .. Ako nemate s kim popričati onda sam ja pravi mačak za vas. Općenito ako volite prave mačore onda sam ja isto pravi za vas, u mom privremenom domu se uvijek šale da hodam ko' Sulejman u haremu :)) Cijepljen sam, očišćen od unutarnjih i vanjskih parazita i kastriran.

Čekam vaš poziv na 091/ 11 31 384 (poslati sms, ako se nitko ne javlja )

Pipi (12/2011) Pipi je poslušna i vesela mlada damica koja oduševljava svojim sposobnostima davanja nenadanih pusa. Iako na slikama izgleda krupnija nego što je Pipi će biti manjeg rasta, do 10-ak kg. Naučena je na djecu i sva čupkanja i navlačenja koja uz djecu idu, Pipi se ne buni već sve stoički potrpi ili pokrene igru. Navikla je i na druge pse i mace. Zaigrana Pipi se može pohvaliti velikom dozom tolerancije i izvanrednim karakterom. Očišćena je od parazita i cijepljena

Broj za Pipi je 0915048630

Mimi - Predivna, nježna i umiljata maca Mimi jako je draga i iznimno socijalizirana! U sekundi će vam skočiti nježno za vrat i presti pored uha  Nema nimalo straha od ikoga/ičega i stvarno je jako draga i nježna... Starost cca. 4/2011, sterilizirana.

091 113 1381 ili  091 113 1384

Pea (12/2011) Draga Pea navikla je na djecu i jako je poslušna. Pea je naučena na život u dvorištu i u stanu, a voli se družiti i s ostalim psima i macama. Pea je očišćena od parazita i cijeljena. Biti će manjeg rasta te ima predivnu sjajnu dlaku.

Za sve informacije možete nazvati 0915048630

Zizi - ja sam Zizi, najmanja maca na svijetu.Rođena sam u sedmom mjesecu 2010. Prilično sam sitna, to je baš fora, zar ne? Kao jako malu su me volonteri udruge uzeli sa ceste i spasili mi život, imala sam virusnu upalu očiju i bila na liječenju, na žalost jedno oko se nije moglo spasiti pa je izvađeno.

Da li zato što sam tako malena živjela na cesti, bez mame i odbačena od svih dosta sam nepovjerljiva i oprezna. Kad imamo goste prvo što napravim pobjegnem pod kauč i tamo sam dok ne izvidim situaciju.Kad zaključim da nema opasnosti izađem van. Jako sam umiljata i volim se maziti ali biram prijatelje.Za sada imam dvoje ljudskih prijatelja, super prijateljica mi je maca Nora (i ona nema jedno oko, možda se zato tako dobro razumijemo), mačak Koko
i pas Bili.Volim raditi ludorije, pogotovo prati šapice u posudi sa vodom i poslije prolijevati vodu iz posudice. Cijepljena sam protiv mačjih zaraznih bolesti, očišćena od parazita i testirana na Fiv i Felv na koje sam negativna.

Sada sam u privremenom domu ali voljela bih imati pravi dom, dom zauvijek..Voljela bih da me udomi osoba koja bi bila strpljiva sa mnom jer mi treba vremena da se opustim i steknem povjerenje. Kad steknem povjerenje zavolim svim srcem.
Možete me zvati na broj 091 3914561.

Više o udruzi, njihovom radu i njuškama na web stranici : http://ruka-sapi.hr/

27.01.2014. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh