« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
UDOMI ME!

Crne njuškice iz Pule čekaju udomljavanje

Nekoliko slatkih crnih njuškica u Puli čeka vašu dobru volju da im pružite novi dom, pogledajte ih i odlučite

Tri pulske crne njuške
Tri pulske crne njuške (Arhiva)
Više o

Pula

,

udomljavanje pasa

,

Udomi me!

I dalje smo uz Pulske crne njuške, upoznajte Jerrya, Lolu i Liona. 

Jerry, 1/2012, šarmantan mladi frajer, spreman je za udomljavanje. Zovemo ga Jerry, a odaziva se na svaki zvuk koji ima bilo kakve veze s igrom ili šetnjom. Pametan je, prefrigan i potrebna mu je osoba koja ima stav. I Jerry ima stav. Navikao je na druge životinje i obožava igru. U udruzi ima ekipicu pasa sa kojima se slaže, te se može udomiti u društvo drugih pasa. Vjerujemo da bi i s macama našao 'zajednički jezik'.

Odličan pas za ljude koji vole provoditi vrijeme u prirodi, a uz to imati dobro društvo. Udomljava se isključivo kao kućni ljubimac, uz provjeru i ugovor. Kontakt posebnog i predivnog Jerrya je 091 504 86 30. Cijepljen,čipiran i kastriran.

Lion je dosao na svijet 4.5.2012 i vec jako dugo ceka svoj dom. Sve sekice su udmljene, ostao je on i brat Mrgud. Lion je divan i umiljat pas. Lion zivi u vanjsom boxu i vesei se nadam da će mu uskoro netko pomoči da osjeti što znači toplinca doma. Info : 098/223397 ili092 130 8374 

Lola, 6/2011, je plaha i povučena, ima desetak kila. Obožava se nositi, stavi vam šapice na koljena i kaže: uzmi me u naručje, cijeli dan te čekam.

Nakon svega što su prošle ona i seke želimo im naći najbolji mogući dom. Počele su vjerovati da ljudske ruke ne postoje samo za udaranje nego i za maženje, da ljudski glas može biti nježan i topao a ne samo grub i prijeteći, da mogu imati samo svoj krevetić, svoje zdjelice i svoje igračke. Ne smijemo ih i mi razočarati.
Želimo im naći najbolji mogući dom, početak njihovog života je bio jako okrutan, ostatak mora biti prekrasan. Zato se one udomljavaju isključivo u stan ili kuću sa dvorištem uz obavezan pristup kući. Lanac i box ne dolaze u obzir. Lola je cijepljena, čipirana i sterilizirana-
Telefon 091 3914561

30.01.2014. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh