« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci
ponovno ubojstvo

Ubijen Adriano Čupić, zaštitar Simone Gotovac

Dok policija lovi ubojice Ive Pukanića, mafija ne miruje

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Damir Krajač/CROPIX)
Više o

Simona Gotovac

,

Adriano Čupić

,

ubijen Adriano Čupić

,

Amir Malafani

,

ubojstvo na Savici

,

Adrijano Čupić

Dok su Zagorca vraćali u Remetinec, Petrača vozili u Pulu i ispitivali Mataniće i ekipu, netko je s dva metka u glavu likvidirao Adriana Čupića, bivšeg Tigra i zaštitara na parkiralištu ispred restorana Prisavlje na Savici.

U pola bijela dana bijeli Range Rover stajao je na parkiralištu, upaljenih svjetala i motora, s mrtvacem na vozačkom mjestu.

Policija je oko 14 sati zaprimila dojavu da je u bijelom terencu mrtvo tijelo muškarca, izašla na teren, digla helikopter u zrak i poslala duge cijevi u ophodnju. 

Pokojni Čupić navodno je nečasno otpušten iz vojske nakon optužbe za silovanje.

Policijska istraga se nastavlja, nadamo se usporedo s ostalima, jer priča oko Matanića i broja šasije koji je profesionalni ubojica ostavio na motoru kojeg je osobno kupio i postavio eksploziv na njega nekako ne prolazi u javnosti.

Zadnje vijesti dolaze iz Heinzelove, najspominjanije ulice ovih dana - Amir Malafani i još jedan od četvorice osumnjičenika utovareni su u terence i odvedeni u nepoznatom smjeru oko 20.15, a odmah je procurila priča da se Malafani slomio i sve priznao. (metro-portal)

30.10.2008. 20:55:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh