« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
NOVOSTI

U2 izdali novi singl - The Blackout

Većina pjesma za novi album snimljena je prošle godine, ali ih je U2 odlučio malo 'retuširati' nakon izbora Donalda Trumpa u Bijelu kuću

The Blackout - novi singl U2
The Blackout - novi singl U2 (Screenshot)
Više o

U2

,

novi singl

,

The Blackout

U2 je novi singl The Blackout objavo na službenoj stranici na Facebooku i to kao svojevrsnu najavu novog albuma koji bi se na tržištu trebao pojaviti do kraja godine.

'The Blackout' nije klasični singl s predstojećeg albuma, već samo 'mamac'. Pjesma je očito snimljena uživo i zvuči sirovije od 'ispoliranih' pjesama U2-a zadnjih godina.

Službeni singl s novog albuma 'Songs of Experience' izaći će 6. rujna i zvat će se 'You're The Best Thing About Me'. 'Songs of Experience' bit će nastavak albuma 'Songs of Innocence', objavljenog prije četiri godine, nadahnutog djetinjstvom i odrastanjem članova benda u Dublinu.

Većina pjesma za novi album snimljena je prošle godine, ali ih je U2 odlučio malo 'retuširati' nakon izbora Donalda Trumpa u Bijelu kuću.  'Većina materijala snimljena je početkom 2016., a sada je, složit ćete se, svijet bitno drugačiji', objasnio je gitarist The Edge u časopisu Rolling Stone.

03.09.2017. 17:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh