« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
HDZ:

U Zagrebu nestalo 195 milijuna kuna?

VIDEO - HDZ se pita gdje je nestalo 195 milijuna kuna namijenjenih za male komunalne akcije u Zagrebu

Milan Bandić
Milan Bandić (Dragan Matić/CROPIX/Infopunkt)
Više o

Milan Bandić

,

gradski proračun

,

komunalne usluge

,

Grad Zagreb

Za male komunalne akcije u Zagrebu u 2010. predviđeno je 210 milijuna kuna a do početka lipnja potrošeno je samo 15 milijuna kuna. Sumnjamo da će se ostatak novaca potrošiti do kraja godine i zbog toga se pitamo gdje je nestao novac za male komunalne akcije, kazali su HDZ-ovci Margareta Mađerić i Stanko Gačić na današnjoj konferenciji za novinare.

HDZ-ov dvojac tvrdi da je u ovoj godini trebalo biti obavljeno 1.088 malih komunalnih akcija a da su raspisana tek tri natječaja od kojih nije realiziran niti jedan.

Gradska zastupnica tvrdi da je gradonačelnik Milan Bandić obećao da će sredstva realizirati u 100-postotnom iznosu, ali je izrazila sumnju da će se ovom dinamikom uspjeti potroši i 20 posto od predviđenog.

Za stanka Gačića ovo je najbolji primjer koji dokazuje kako aktualna gradska vlast (SDP) i gradonačelnik uopće ne surađuju zbog čega najviše trpe građani.

HDZ napominje da neće moći doći do prebacivanja sredstava u iduću godinu pa su se još jednom upitali gdje su nestali novi predviđeni za male komunalne akcije.

16.09.2010. 12:22:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh