« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca
NAJAVE

U subotu peto izdanje Zagreb Disco Festivala

Za čak osam sati kvalitetnog program na dva tematska plesna podija zaduženo će biti osam DJ-eva i dva benda, a to su ABBA real tribute iz Ljubljane i Depeche Mode tribute Gift iz Novog Sada

Dođite na ludu zabavu
Dođite na ludu zabavu (Arhiva)
Više o

Boogaloo

,

Zagreb Disco Festival

U subotu, 21.12. u zagrebačkom klubu Boogaloo održat će se peto izdanje Zagreb Disco Festivala.

Za čak osam sati kvalitetnog program na dva tematska plesna podija zaduženo će biti osam DJ-eva i dva benda, a to su ABBA real tribute iz Ljubljane i Depeche Mode tribute Gift iz Novog Sada.

Nakon što su loyalty i early bird ulaznice rasprodane, ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 100 kuna dostupne su do subote u 20h preko sustava Eventim ili u Boogaloou (petak od 10 do 16h), na ulazu će koštati 120 kuna.

- Jako se veselimo petom izdanju Zagreb Disco Festivala. Sigurni smo da će svi pronaći nešto za sebe i da će se plesati i zabavljati do kasno u noć, ipak smo priredili čak osam sati kvalitetnog programa. Bit će to jedno lagano putovanje u prošlost pri kojem ćemo se sjetiti kako se nekad tulumarilo, a opet drago nam je vidjeti puno mladih lica koje nas posjećuju iz godine u godinu jer prepoznaju ovaj koncept kao nešto za sebe. Subota, Boogaloo, vidimo se tamo, izjavio je organizator Damir Cuculić.

Ovogodišnji veseli, plesni i svjetlucavi Zagreb DISCO Festival s ponosom predstavlja nov i uzbudljiv koncept u obliku sučeljavanja dva velika fluidna glazbena vala koja su dominirala diskotekama osamdesetih. Kroz specijalne LIVE nastupe najboljih regionalnih ABBA i DEPECHE MODE tribute bendova, plesat će se na bezvremenske hitove ove dvije legendarne grupe. Ove godine obilježava se okruglih 45 godina od izlaska mega hita Waterloo s kojim je 1974. ABBA premoćno pobijedila na tada popularnoj Euroviziji, poharala glazbene ljestvice i promijenila izgled svjetske pop karte pa je to samo još jedan razlog više za ovogodišnji spektakularni ABBA tribute nastup.

U produkcijski izvrsno opremljenom zagrebačkom klubu Boogaloo uz spomenute bendove nastupit će čak osam glazbenih znalaca, poznatih DJ-a koji će publiku punih osam sati voditi kroz fantastičnu glazbenu priču legendarnih zagrebačkih klubova 70-ih, 80-ih i 90-ih. ZDF ponosno predstavlja DJ čarobnjake: Čičak, Borivoj Vincetić, Xed, Krnya, XXXtended koji nastupaju na glavnom "Disco Ballroom" flooru te Alen Kosanović, Tomi Phantasma /Special Video Show/ i Zoran Pezo aka DJ Zope koji nastupaju na drugom "80s Ballroom" flooru. 

20.12.2019. 12:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh