« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
branimirova

U stravičnoj prometnoj nesreći ubio sebe, majku i sestre

Vozač je evidentiran zbog 73 prometna prekršaja uključujući vožnju u alkoholiziranom stanju

(Damir Krajač/Cropix)
Više o

prometna nesreća Zagreb

,

Rasema Mašić

Na raskrižju Branimirove i Mandlove ulice u Zagrebu sinoć se oko 22 sata dogodila stravična prometna nesreća u kojoj su živote izgubile četiri osobe. Na mjestu nesreće poginula je Rasema Mašić (52), dok su još tri osobe preminule nedugo nakon nesreće.

Nesreću je skrivio sin poginule koji je i sam poginuo, a dvije ženske osobe su mu sestre. Vozač je višestruki prometni prijestupnik.

Vozač Opel Vectre otprije je poznat policiji piše Jutarnji.hr.  Evidentiran je zbog 73 prometna prekršaja, od čega je 36 težih prekršaja, uključujući vožnju u alkoholiziranom stanju i vožnju bez dozvole. Do sada je četiri puta bio uhićen i kažnjen zatvorskom kaznom. Već je skrivio tri prometne nesreće u kojima je bilo ozlijeđenih.

Zbog devijantnog ponašanja više puta bio je pozivan na obavijesni razgovor no nikada se nije odazvao. Nekoliko puta su mu oduzimali vozačku dozvolu, a zadnji put mu je vraćena 17. rujna.

Do nesreće je došlo kada je vozač osobnog automobila zagrebačkih registracijskih oznaka skretao iz Branimirove u Ulicu Dragutina Mandla, te se iz za sada neutvrđenih razloga zabio u stup. Prema riječima očevica naglo je skrenuo i ušao u škare s druga dva vozila. Udarac u stup bio je toliko snažan da se automobil prepolovio.

Na teren je odmah izašla policija, a danas i istražni sudac.

30.09.2009. 10:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh