« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina
RUŽNE SLIKE

U Splitu zbog utakmice 70 privedenih - 9 ozlijeđenih

Prva skupina privedenih osoba su navijači Bad Blue Boysa i Torcide koji su se u 18,30 sati na Narodnom trgu u centru grada međusobno potukli

Fotografija vijesti
Više o

navijački izgredi

,

Hrvatska Gruzija

,

PU splitsko-dalmatinska

PU splitsko-dalmatinska priopćila je da je sinoć prije, za vrijeme i nakon nogometne utakmice između Hrvatske i Gruzije, a koja se igrala u Splitu na Poljudu privela 70 osoba, a ozlijeđeno je sedam navijača i dva policajca.

Prva skupina privedenih osoba su navijači Bad Blue Boysa i Torcide koji su se u 18,30 sati na Narodnom trgu u centru grada međusobno potukli razbivši inventar dva ugostiteljska objekta. Razdvojila ih je interventna policija, a još uvijek se pouzdano ne zna povod masovnoj tučnjavi, dodaju u splitskoj policiji.

Sedam ozlijeđenih navijača i dvojica policajaca ozljede su zadobili u tučnjavi na Narodnom trgu, a u splitskoj bolnici još utvrđuju težinu njihovih ozljeda. Policija je izvijestila kako se na stadionu Poljud za vrijeme utakmice nalazilo ukupno 25 tisuća navijača od čega njih stotinjak iz Gruzije.

Većina privedenih navijača je kršila Zakon o javnom redu i miru, te Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, a policija je kod nekih pronašla alkohol i bengalke koje nisu smjeli unijeti na stadion.

04.06.2011. 09:06:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh