« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
MANIFESTACIJA

U Splitu zatvoreno 14. izdanje Croatia Boat Showa

Posjetitelji su na sajmu mogli razgledati najnovije modele brodica, jahti i jedrilica, među kojima i dvadesetak brodova hrvatskih proizvođača

Fotografija vijesti
Više o

Split

,

Croatia Boat Show

,

jahte

,

nautički sajam

Nakon što su posjetitelji tijekom šest dana imali priliku razgledati 150 plovila izloženih na splitskoj Rivi, zatvoren je četrnaesti nautički sajam Croatia Boat Show, prenosi Hina.

"Imali smo prilično veći broj izlagača nego lani, što pokazuje da će nautički sektor početi izlaziti iz recesije. Uz to bilo je i više posjetitelja nego zadnje dvije godine, što možemo zahvaliti odličnim vremenskim prilikama, iako je najavljivana kiša, te zahvaljujući jakoj medijskoj kampanji i podršci", kazao je Vicenco Blagaić, direktor tvrtke Profectus koja je organizator sajma. Blagaić je kazao kako mu je posebno drago što je tijekom sajma predstavljen i domaći proizvod, desantni gumenjak hrvatskih Oružanih snaga.

"Svakako je bitno reći da je Croatia Boat Show posjetilo čak sedam izlagača iz Turske, koja je gospodarski sve jača država i u kojoj sve vezano uz nautiku raste iz godine u godinu", kazao je Vicenco Blagaić zadovoljan što je Croatia Boat Show, kako je kazao, vratio svoj stari sjaj.

Ovogodišnja novost sajma je bio Gastro Show na kojem su svakodnevno poznati dalmatinski restorani prezentirali svoje specijalitete. U sklopu 14. Croatia Boat Showa su bili i Nauticus Show te Split Auto Show.

Posjetitelji su na sajmu mogli razgledati najnovije modele brodica, jahti i jedrilica, među kojima i dvadesetak brodova hrvatskih proizvođača, rabljena plovila, a na sajmu su se među ostalim predstavile charter tvrtke, marine i serviseri.

23.04.2012. 07:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh