« Život
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
ZNA ŠTO ŽELI

U samo jedan dan imala 10 plastičnih operacija

Po svojem vlastitom priznanju, glumica Heidi Montag i više je nego ovisna o plastičnoj kirurgiji

Heidi nakon i prije zahvata
Heidi nakon i prije zahvata (Daily Mail)
Više o

plastične operacije

,

Heidi Montag

Toliko da se 23-godišnja zvijezda reality showa ˝The Hills˝ podvrgnula 10 kirurških zahvata u samo jednom danu, sve u želji da postigne savršenstvo. Montag, koja se nada početi i karijeru u glazbenim vodama, ovaj je tjedan pokazala rezultate nakon zahvata izvedenih u studenom.

Heidi plastična kirurgija nije strana - do kad je navršila 21. godinu već je napravila operaciju nosa, povećanje grudi te usnica.

No ovaj put promjena je bila još dramatičnija. U transformaciji koju je pratio američki magazin People, korektivni zahvati izvedeni su gotovo na svim dijelovima njenog tijela, od liposukcije vrata do podizanja stražnjice. Uz to je imala i zatezanje čela, redukciju brade, botoks u  ubrizgan u čelo i obraze itd.

˝Volim svoje tijelo. Još uvijek se osjećam pomalo krhko, no nikad dosad nisam izgledala bolje i seksipilnije. Nisam očekivala da ću imati toliko samopouzdanja. Vidim poboljšanu verziju sebe, a s uzbuđenjem čekam i da svijet pogleda novu mene˝, objasnila je mlada glumica.

Priznala je kako je oporavak bio vrlo bolan. ˝U glavi kao da sam imala čekić. Nisam mogla govoriti zbog vilice i obraza. Osjećala sam da bih radije bila mrtva.˝

20.01.2010. 13:57:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh