« Zdravlje
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
NOVOSTI

U samo 22 dana do jačeg imuniteta

Otkrijte zdravstveni raj u kome vlada cikla uz dodatak jabuke i pomno ukomponirano funkcionalno bilje

Pojačajte imunitet
Pojačajte imunitet (Arhiva)
Više o

imunitet

,

cikla

,

jabuka

,

Geisterkűsse

,

jači imunitet

Znamo svi da jabuka na dan tjera doktora iz kuće van te da je cikla neokrunjena kraljica povrća, no u Geisterküsse napitku tu priča ne staje. Savršen spoj cikle, jabuke, đumbira, limuna, komorača, probranog ljekovitog bilja u pomno osmišljenim omjerima i prema posebnom redoslijedu, jedinstven su spoj koji vodi prema dobrom zdravlju i dugom životu.

Jaki ste samo onoliko koliko i vaš imunološki sustav, stoga je važno jačati ga svakodnevno!

Jeste li znali da bolesti srca i krvožilnog sustava svakodnevno uzimaju jako puno ljudskih života? Kad tome pridodamo oslabljen organizam uzrokovan aktualnim virusima, ova brojka još je i veća. Rješenje nam uvijek dolazi iz prirode, a za time su se poveli i tvorci Geisterküsse funkcionalnog napitka. Cikla kao baza kvalitetan je izvor prirodnih antioksidansa te superioran izvor nitrita koji utječu na zdravlje krvožilnog sustava, što su potvrdili i znanstvenici Queen Mary's William Harvey istraživačkog instituta u Velikoj Britaniji kroz mjerenje konzumentima biokemijskih promjena u cirkulaciji i krvnog tlaka. Nepobitna snaga cikle, dodatno pojačana ostalim sadržanim sastojcima u Geisterküsse napitku, doprinosi zdravijem i kvalitetnijem življenju na više razina, što potvrđuju i zadovoljni konzumenti.

Samo jedna čaša na dan čini razliku

Preporučena dnevna doza ili 200 ml Geisterküsse napitka dnevno zaista čini razliku. To potvrđuje i 70-godišnja konzumentica s poteškoćama s visokim krvnim tlakom, koja govori: "Nakon mjesec dana svakodnevne konzumacije, Geisterküsse mi je stvarno pomogao. Od situacije kada sam s tlakom od 200/130 bila na domak hospitalizacije, nakon dugo vremena, tlak mi se normalizirao na 155/85."


"Geisterküsse je potpuno prirodan funkcionalni napitak s posebnom, jedinstvenom i zaštićenom recepturom koja povezuje tradiciju i moderna saznanja do formulacije pomno odabranih i izbalansiranih sastojaka kao dar čovječanstvu na putu prema uspješnoj i zdravoj budućnosti. Ova riznica visokokvalitetnih nutrijenata redovitom konzumacijom potpomaže niz vitalnih funkcija u organizmu. Samo čaša na dan osnažuje organizam, potpomaže imunološki sustav, osvježava duh i tijelo i razinu energije. Povoljno utječe na probavni sustav, pomaže u regulaciji krvnog tlaka, pozitivno utječe i na opće stanje metabolizma, krvnu sliku i krvožilni sustav te podržava kognitivno zdravlje i protok cirkulacije u mozak kod starijih osoba, čemu svjedoče i brojni zadovoljni korisnici."

Do jačeg imuniteta u samo 22 dana uz posebnu ponudu

Do kraja travnja u tijeku je posebna ponuda za Geisterküsse napitke. Putem web shopa možete nabaviti pakiranje od 6 boca Geisterküsse napitka po 30% nižoj cijeni, odnosno po 16,78 kn za dnevnu dozu od 200ml. Probajte novi Geisterküsse napitak s dodatkom jabuke i poboljšanim okusom kao odgovor na brojne zahtjeve kupaca i osnažite svoj imunitet u samo 22 dana.

„Cjepivo doprinosi stvaranju imuniteta na viruse, no uz cjepivo ili bez njega, neupitna je važnost prirodnog osnaživanja imuniteta čime postižemo univerzalnu zaštitu u borbi protiv bolesti. Svima želimo dobro zdravlje i dug život!", poručuju kreatori napitka Geisterküsse.

14.04.2021. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh