« Hi-tech
objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan
NOVOSTI

U Radničkoj ulici u Zagrebu otvoren T-Centar novih tehnologija

Za bolju atmosferu i ugodniji boravak u dućanu u prostoru se nalazi i zeleni zid s biljkama te ugodna glazba u pozadini

T-Centar u Radničkoj ulici
T-Centar u Radničkoj ulici (HT)
Više o

Hrvatski telekom

,

Radnička ulica

Danas je u sklopu novog sjedišta Hrvatskog Telekoma u Radničkoj ulici 21 u Zagrebu otvoren T-Centar novih tehnologija, multimedijsko prodajno mjesto nove generacije. U novom prodajnom mjestu sve je u potpunosti prilagođeno korisnicima i njihovom iskustvu prilikom kupovine.

Novootvoreni T-Centar u Radničkoj ulici uređen je prema najvišim tehnološkim i estetskim standardima, a u njemu će se korisnici kroz digitalne sadržaje na jednostavan i zanimljiv način moći upoznati sa svim proizvodima i uslugama u ponudi Hrvatskog Telekoma. U prostoru dućana nalazi se coworking stol s tabletima na kojima će korisnici moći surfati dok čekaju svoj red.

Za bolju atmosferu i ugodniji boravak u dućanu u prostoru se nalazi i zeleni zid s biljkama te ugodna glazba u pozadini.

Cijeli portfelj uređaja koji Hrvatski Telekom nudi u novom prodajnom prostoru sastoji se, osim regularne ponude, od sve popularnijih Xiaomi romobila, iRobot Roomba usisavača, Xiaomi mobitela, iPod tableta te Samsung, Apple, Xiaomi i Honor pametnih satova i sportskih narukvica. U novootvorenom T-Centru kupci mogu pronaći i tehnologiju koja pospješuje iskustvo fiksnih usluga u domu, poput routera i pojačivača wifi signala.

HT je pripremio i posebnu ponudu povodom otvorenja pa do 20. lipnja ili do isteka zaliha korisnike u novootvorenom centru očekuju brojni pokloni iznenađenja.

Piše: Sanja Ledinek
06.06.2019. 15:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh