« Fun
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
POUČNO

U Qantasovim avionima možete saznati sve o ženskom orgazmu

Dokumentarac "The Female Orgasm Explained" nudi se putnicima na međunarodnim letovima, zajedno s Pričom o igračkama 3

Fotografija vijesti
Više o

ženski orgazam

,

Quantas

,

erotski film

Da bi privukla što više putnika na svojim letovima, australska zrakoplovna tvrtka Qantas nudi svojim klijentima mogućnost izbora programa koji prikazuje dokumentarni film o postizanju ženskog orgazma tijekom međunarodnih letova prenosi Hina vijest Daily Telegrapha. 

Dakle, kada letite zrakoplovom na međunarodnoj liniji na 10.000 metara visine, možete birati hoćete li popiti Seven up, Coca Colu ili mineralnu, možete birati hoćete li grickati perece ili pojesti cijeli obrok, no na Qantasovim međunarodnim linijama odnedavno možete birati hoćete li primjerice pogledati film "Toy Story 3" ili dokumentarac pod nazivom "The Female Orgasm Explained".

Film je snimljen u produkciji jedne francuske tvrtke i već je emitiran u programu australske tv-mreže SBS, a u njemu su prikazani eksplicitni crteži i grafikoni, nekoliko isječaka iz starih porno-filmova te odgovarajući zvučni efekti, zbog kojih bi se konzervativniji putnici mogli početi meškoljiti od nelagode.

Glasnogovornik Qantasa Luke Enright za Daily Telegraph je kazao kako je dokumentarac jedan od popularnijih izbora putnika u njihovu tv-programu te da će se nastaviti prikazivati do studenoga, u skladu s ugovorom. Sociolog na australskom Sveučilištu Wollongong, dr. Michael Flood smatra da je prikazivanje ovakvog dokumentarnog filma u zrakoplovu "zanimljivo, no da bi moglo biti i problematično" zbog manje djece i maloljetnih putnika.

Enright ističe kako kabinsko osoblje može blokirati spomenuti program ako je riječ o maloljetnim putnicima koji putuju bez pratnje odraslih osoba, no 'kvaka 22' je u tomu što putnici informacije o programu i dokumentarcu dobivaju tek pošto uđu u zrakoplovu i pročitaju "prospekt u kojemu stoji o kakvoj je vrsti filma riječ".

14.08.2011. 15:31:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh