« Fun
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
2. AVENIJA

Građevinski radnik u New Yorku na cesti pjeva kao Sinatra

VIDEO - Gary Russo pjeva u stankama posla uz instrumentalnu podlogu Sinatrinu Summer Wind na opće oduševljenje prolaznika

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (YouTube)
Više o

Frank Sinatra

,

Gary Russo

Stanovnici New Yorka često znaju kazati kako ih ništa što se događa u njihovu gradu ne može iznenaditi, no mnogi priznaju da ih je ugodno iznenadio glazbeno nadareni građevinski radnik Gary Russo, koji ih gotovo svakodnevno oduševljava pjesmama Franka Sinatre koje izvodi u pauzi za ručak na njujorškoj Drugoj aveniji.

Da bi se i sam odmorio od naporna posla na Drugoj aveniji, gdje s kolegama radi na popravcima u njujorškom metrou te istodobno razveselio umorne prolaznike koji žure na posao, Russo uz snimljenu instrumentalnu podlogu pjeva Sinatrinu pjesmu "Summer Wind", a svi koji su ga čuli uživo, a odnedavno i na youtubeu, tvrde da njegov glas iznimno podsjeća na glas legendarnog američkog pjevača. Neki prolaznici tvrde da je dovoljno da zatvore oči te povjeruju da pred njima pjesmu uživo izvodi sam Sinatra. Da bi bio što uvjerljiviji, Russo koristi staromodni mikrofon iz pedesetih, a neke su prolaznice zamijetile da ima istu boju očiju poput Sinatre.

Talentiranom građevinaru ne treba puno vremena za pripremu. Pjeva u narančastom radnom odijelu i s kacigom na glavi, što ne smeta prolaznicima koji u pauzi za ručak uživaju u raskoši njegova glasa.

Iza sebe Russo je stavio natpis na kojemu među ostalim piše: "Zaboravite buku, promet i događaje na 2. aveniji i uživajte u glazbi."

14.08.2011. 15:46:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh