« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
INMUSIC 2015

U prodaji prve ulaznice za INmusic festival, najvjernijima besplatan ulaz!

Ulaznice za ranoranioce bit će moguće kupiti samo do 5. studenog putem službenih internet stranica INmusic festivala www.inmusicfestival.com

Nabavite najpovoljnije ulaznice već sada
Nabavite najpovoljnije ulaznice već sada (Metro)
Više o

INmusic 2015

,

ulaznice

Već je dobro poznato da se deseti INmusic festival održava od 22. do 24. lipnja iduće godine na dobro poznatoj lokaciji zagrebačkog Jaruna. Svi oni koji jako dobro znaju da će jubilarno izdanje festivala nadmašiti sva očekivanja, sada imaju priliku kupiti festivalsku ulaznicu po najpovoljnijim uvjetima.

Kao i dosad, pripremljen je određen broj ulaznica za ranoranioce. Trodnevne festivalske ulaznice već su u prodaji i moguće ih je kupiti po cijeni od samo 250 kuna. Ulaznice za ranoranioce bit će moguće kupiti samo do 5. studenog putem službenih internet stranica INmusic festivala www.inmusicfestival.com. Ugrabite svoje ulaznice po najnižoj mogućoj cijeni i uživajte na jednom od najboljih europskih festivala!

Pa iako ne postoji festival koji po tako povoljnim cijenama nudi čak tri festivalska dana i brojne glazbene zvijezde poput ovogodišnjih The Black Keys i Pixies, INmusic ide još jedan korak dalje. Najveći i najvjerniji fanovi festivala posebni su rođendanski gosti! Svi koji u svom posjedu imaju ulaznice od prethodnih devet izdanja festivala, na poklon dobivaju ulaznicu za deseto izdanje. Evo što morate učiniti da biste u lipnju iduće godine mogli potpuno besplatno uživati na Jarunu.

Ulaznice od svih dosad održanih izdanja fotografirajte ili skenirajte tako da broj ulaznice bude jasno vidljiv te nam pošaljite sliku na tickets@inmusicfestival.com. Detalje ove akcije potražite na službenim internetskim stranicama festivala:www.inmusicfestival.com.

Već je najavljeno da će nulti dan postati prvi redovni dan festivala s punim programom gdje će nastupiti prvi od headlinera festivala. Na taj način festival će u svom jubilarnom desetom izdanju trajati puna tri dana i to zahvaljujući očekivanoj pomoći Grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića. Ovo je tek prvo od velikih iznenađenja koja se spremaju za iduću godinu tako da uskoro očekujte još vijesti o tome što vas čeka na Jarunu.

Budite dio povijesti INmusic festivala i dođite na njegovo deseto izdanje. Među prvima kupite ulaznicu za samo 250 kuna i nezaboravno se provedite. Vidimo se na Jarunu!

08.09.2014. 12:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh