« Glazba
objavljeno prije 14 godina
NOVI ALBUM

U prodaji novi album Christine Aguilere

Album "Bionic" najavljen je singlom "Not Myself Tonight" za koji je snimila i seksipilan video spot

christina aguilera
christina aguilera (Menart)
Više o

Christina Aguilera

,

novi album

,

EBEL doigravanje

Album "Bionic" donosi 18 novih pjesama, a na deluxe izdanju može se naći njih još 5.

Na albumu su surađivali i Sia, Tricky Stewart, Polow Da Don, Le Tigre, Hill & Switch, Ladytron i mnogi drugi, a na dvije pjesme je suautor i sama Christina Aguilera. Linda Perry je zaslužna za baladu „Lift Me Up".

"Bilo je divno raditi na albumu s toliko talentiranih umjetnika i producenata kojima se divim... Imala sam priliku istražiti i stvoriti svjež i sexy osjećaj...veselim se što će moji obožavatelji čuti novi zvuk. Mislim da je to nešto što nitko neće očekivati"  - izjavila je Aguilera, napominjući kako je album jedinstvena mješavina raznih žanrova i glazbenih stilova.

U novim pjesmama je pokušala iskoristiti svoje glazbene mogućnosti kao nikada do sada. Album je sniman u Aguilerinom kućnom studiju i to nakon rođenja njenog prvog sina.

"Kad budete preslušavali album shvatit ćete da svaka pjesma ima drukčiji „okus", drukčije osjećaje i teško ćete album definirati samo po jednoj pjesmi. Album je kao jedno putovanje, ima veselih trenutaka, ali i tužnih. Rekla bih da je sličan albumu „Stripped" jer me emotivno podsjeća na sva mjesta na kojima sam bila" - poručuje Aguilera.

Aguilera je u karijeri prodala oko 30 milijuna albuma diljem svijeta, a ugledni Rolling Stone magazin ju je uvrstio u 100 najvećih pjevačica svih vremena.

Osvojila je 5 nagrada Grammy, a najnoviji pothvat u njenoj karijeri je uz novi album i uloga u novom filmu „Burlesque".

15.06.2010. 14:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh