« Svijet
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
SPOOKY

U nestalom avionu bilo je dvije tone nepoznatog tereta

Malezijske su vlasti prošli tjedan uhitile 11 militanata koje se povezuje s mogućnošću otmice nestalog aviona

Sve čudne okolnosti izlaze na vidjelo
Sve čudne okolnosti izlaze na vidjelo (Arhiva)
Više o

nestali avion

,

Malaysia Airlines

,

MH370

,

zagonetni teret

Nestali avion Malaysia Airwaysa i gotovo dva mjeseca nakon što je iščeznuo s radarskih zaslona i dalje nije pronađen, a čudne okolnosti leta postaju svakog dana sve zagonetnije i otvaraju nova pitanja.

Teorije zavjere koje su počele kolati medijima par dana nakon nestanka aviona dobivaju sve čvršće uporište u podacima koji cure iz izvora bliskih malajskoj vladi, koju mnogi optužuju za prikrivanje stvarnih činjenica.

Naime, pokazalo se da je osim egzotičnog voća i litijumskih baterija u teretnom dijelu aviona bilo i 1.9 tona tereta o kojem se ne zna apsolutno ništa.

Da na tom letu nije bilo i dvadeset dioničara tvrtke koja se bavi proizvodnjom poluvodiča i ostalih specijaliziranih komponenti za sustave naoružanja i vojnu avijaciju, teorije zavjere ne bi imale puno zamaha, no ovako se može špekulirati o razlozima nestanka aviona.

Već par dana nakon nesreće ustanovljeno je da je jedan od Rotschilda na taj način postao jedini dioničar te tvrtke koja surađuje s američkom vojskom, a kako malajska logistička tvrtka koja je ukrcala nepoznati teret govori samo o "radio-opremi i punjačima", sve skupa dobiva vrlo zagonetne konotacije.

Sve u svemu, 239 putnika i članova posade i dalje je na popisu nestalih, aviona nema niti na jednom mjestu gdje se tvrdilo da su ostaci, a zagonetke se množe. 

Nove vijesti iz Malezije govore o 11 uhićenih militanata koje se sumnjiči za otmicu aviona, a malezijske vlasti uhitile su ih na izravan zahtjev stranih službi među kojima su i MI6 i FBI, a radi se o poslovnim ljudima, studentima i mladim udovicama.

04.05.2014. 10:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh