« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
SKANDAL

U najvećoj kockarnici na svijetu uhićeno preko 100 prostitutki

Žene su navodno plaćale oko 130 dolara dnevno za zaštitu svodnicima koji su ih bilježili kao goste hotela što im je omogućavalo da obavljaju svoj posao u salama za kocku

Venetian Macau
Venetian Macau (Wikipedia)
Više o

prostitutke

,

Venetian Macau

,

kockarnica

Policija je u najvećoj svjetskoj kockarnici Venetian u Macauu privela više od 100 žena osumnjičenih za prostituciju, izvijestili su lokalni mediji. Žene su privedene u operaciji u kojoj su sudjelovali deseci policajaca u divovskom kompleksu američke tvrtke Sheldona Adelsona, izvijestio je list South China Morning. Policija je zbog sumnje u prostituciju privela ukupno 110 žena iz Kine kao i još 22 osobe za koje se smatra da su radile s njima, izvijestio je list.

Žene su navodno plaćale oko 130 dolara dnevno za zaštitu svodnicima koji su ih bilježili kao goste hotela što im je omogućavalo da obavljaju svoj posao u salama za kocku. Glasnogovornica Adelsonove tvrtke Sands Macaau listu je rekla da je oko 70 policajaca u uniformama i civilnoj odjeći akciju, najveću takve vrste posljednjih godina u Macauu, provela tijekom dva sata u četvrtak ujutro. U Venetianu, čija je gradnja stajala više od dvije milijarde dolara, prostitutkama službeno nije dopušten pristup. Venetian je otvoren 2007. godine, visok je 40 katova i površine je 980.000 četvornih metara. (hina/metro-portal)

11.12.2010. 17:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh