« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
britain's got talent

U finalu raspjevani djed i unuka i saksofonist

POGLEDAJTE VIDEO - Žiri je birao između djedice i unuke i još jednog čuda od djeteta Calluma Francisa

Više o

Susan Boyle

,

Britain's Got Talent

,

Callum Francis

,

2 Grand

,

Julian Smith

Vodeći se mišljenjem da je Callum Francis ionako već zvijezda te da će za desetak godina vladati londonskim West Endom, žiri je u pretposljednjem polufinalu između malog zabavljača i raspjevanog djedice i unučice ipak izabrao dirljiv nastup dva člana jedne skladne obitelji.

Gledatelji su najviše glasova dali 39-godišnjem saksofonistu Julianu Smithu za kojeg su procijenili da mu je ovo posljednja prilika da nešto učini sa svojim životom jer, iako je fenomenalan saksofonist, ne može živjeti od svog umijeća, već radi kao učitelj glazbe. Julian je uspio rasplakati Amandu, i oduševiti i ostala dva člana žirija. Simon mu je rekao da misli da je on upravo idealan kandidat za pobjedu jer cijeli show je namjenjen potrazi za talentom koji ima sve, samo nikada nije dobio pravu priliku. A prava će prilika biti nagrađena nastupom pred kraljicom i čekom od 100,000 funti.

Drugog su finalistu birali između Calluma Francisa, dvanaestogodišnjaka koji je odglumio, otplesao i otpjevao nekoliko pjesmica iz Knjige o džungli, i 2 Grand (djeda i unuke). Callum je bio neodoljiv i nema sumnje da će postati zvijezda. Njegov neuspjeh da prođe u finale pripisuje se Amandi jer je izjavila "ako netko ne glasa da ti uđeš u finale, morat će meni odgovarati", a onda je baš ona osobno glasala protiv njege.

U finale je ipak prošla jedna dvanaestogodišnjakinja, i to Sally Lux koja je nastupila sa svojim 76-godišnjim djedom Johnom i izvela pjesmu "Somewhere Out There". Prekrasna pjesma, predivan odnos između djeda i unuke i žiri im jednostavno nije mogao odoljeti. Amanda se ponovno rasplakala, kao i većina publike, bila je ganuta fantastičnim nastupom, iskrenošću i prekrasnim odnosom između dvije generacije jedne obitelji.

Susan Boyle pak još uvijek puni stupce novinama, ovaj put pričom da je na rubu sloma i da je prijetila odlaskom iz natjecanja nakon što su novine objavile priču o njenom ljubomornom ispadu za vrijeme nastupa Shaheena Jafargolija. Piers ju je tješio objašnjavajući da je iznenadna slava teška i naporna i da se na nju mora priviknuti ako želi ostati zvijezda.

Večeras je posljednje polufinale, a sutra je finale.

29.05.2009. 11:28:49
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh