« Film
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
TWILIGHT SAGA

Twilight treću godinu zaredom pomeo MTV Movie Awards

Sa ukupno osam nominacija i pet nagrada, popularni serijal osvojio je srca MTV-ove mlade publike

Fotografija vijesti
Više o

Twilight

,

MTV Movie Awards

,

sumrak saga

Vampirska drama iz serijala Twilight proglašena je treći put za redom najboljim filmom godine na svečanoj dodjeli "2011 MTV Movie Awards", održanoj u Gibson amfiteatru u Los Angelesu, javlja Hina.

S ukupno osam nominacija, treći dio te popularne vampirske romanse "Sumrak saga: Pomrčina" odnio je pet nagrada. Uz onu na najbolji film, u svojevrsnoj reprizi prošlogodišnje dodjele, glavni glumci Robert Pattinson i Kristen Stewart nagrađeni su za najbolju mušku i žensku ulogu. Dodijeljena im je i nagrada za najbolji poljubac, a Robert Pattison odnio je i nagradu za najbolju filmsku tučnjavu.

Dobitnike ove neformalne filmske nagrade, čiji je pravi smisao promidžba gledanja vrijednih filmova usmjerena na MTV-jevu mladu publiku, određuju obožavatelji online glasovanjem.

Među dobitnicima su i Chloe Grace Moretz ("Kick-Ass") za najbolju zvijezdu u usponu, za najbolju komičnu izvedbu nagrađena je Emma Stone ("Easy A"), za najbolju filmsku repliku Alexys Nycole Sanches za "I wanted to get chocolate wasted" iz filma "Grown Ups", za najstrašniju izvedbu Ellen Page ("Inception"), za najboljeg negativca Tom Felton ("Harry Potter i darovi smrti - 1. dio"), te za najbolji filmski trenutak koji vas je ostavio bez teksta Justin Bieber ("Justin Bieber: Never Say Never").

06.06.2011. 17:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh