« Glazba
objavljeno prije 6 mjeseci i 8 dana
NAJAVE

Twilight Halloween 2023

Za glazbu će biti zaduženi najpoznatiji hrvatski dark/gothic DJ Tomi Phantasma koji će vrtiti mračne hitove od 80's-a pa do danas

Twilight Halloween Party
Twilight Halloween Party (Arhiva)
Više o

Twilight Halloween 2023

Tradicionalni i ujedno jedan od prvih u svoje vrijeme i največih Halloween partya na ovim prostorima Twilight Halloween Party održati će se ove godine u subotu  31.10.2022. i to na sam dan Samhaina tj Halloweena s početkom u 21:00 sat u maloj dvorani zagrebačkog popularnog kluba Boogaloo (dok će se u velikoj dvorani održati Future scope Halloween edition w. Yellowheads). 

Twilight Halloween je po svojoj „spooky" scenografiji, kostimografiji i glazbi definitivno najmračniji, a po tome najzanimljiviji i najvjerodostojniji Halloween party na ovim prostorima, a vjerojatno i šire. Pored prigodnog ukašavanja kluba su posjetitelji oni koji svojom kostimografijom doprinose poseban ugođaj Halloween partija po ćemu je Twilight Halloween definitivno jedan od najzanimljivijih, a sve to zbog toga jer publika pa i sami organizatori pripadaju dark/goth sceni.

Pored „spooky" uređenja i otkačene ekipe će se održati i plesni performance na kojem će nastupiti zagrebačka plesna grupa Nipriye. Pored toga će oni koji se nisu stigli maskirati moći dobiti besplatno šminkanje tj facepainting koje će raditi zagrebačka poznata facepainterica, dizajnerica nakita i slikarica Andreja Krušelj.

Za glazbu će biti zaduženi najpoznatiji hrvatski dark/gothic DJ Tomi Phantasma koji će vrtiti mračne hitove od 80's-a pa do danas.

Program će započeti u 21:00 sat, a cijena ulaznica iznosi 6 €.

28.10.2023. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh