« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 8 sati i 59 minuta
COOL

Tuš WC uređaji za bolju higijenu

Tuš WC uređaji mijenjaju tradiciju. Nakon upotrebe, umjesto korištenja papira, kod ovih WC uređaja intimno područje korisnika čisti se toplom vodom, ostavljajući iznimnu svježinu

Uzmite si Geberit i problema nema
Uzmite si Geberit i problema nema (Geberit)
Više o

Geberit

Bali smeđa, Bahama bež ili boja zelene trske: WC školjke su bile nevjerojatno šarene kada je Geberit predstavio svoja prva dva modela WC školjke s funkcijom tušem 1978. i 1979. Oni su uključivali dodatak za naknadnu ugradnju na WC školjku, nazvanog Geberella i kom­pletnu jedinicu nazvanu Geberit-o-mat. Oba su pro­izvoda imala tuš toplom vodom i bila su dostupna u više od desetak boja. Čak se i tada Geberit-o-mat mo­gao pohvaliti dodatnim značajkama kao što su sušilo toplim zrakom i sustavom za uklanjanje neugodnih mirisa.

Početna rezerviranost
Dok su WC školjke s funkcijom tuša brzo stekle popular­nost u Aziji, europsko tržište je u početku bilo oprezno u vezi s ovom inovacijom. Kupci su imali značajne predra­sude i zabrinutosti oko čišćenja s vodom. Međutim, Ge­berit je bio uvjeren u potencijal WC-a s funkcijom tuša.

NAPREDAK KROZ DIZAJN I TEHNOLOGIJU

Napredak se dogodio 2003. godine kada je Geberit pred­stavio model Balena 8000. Montirana na zid s futurističkim dizajnom, izazvala je senzaciju u industriji i ostala je popularna i danas. Sljedećih godina Geberit je dosljedno unapređi­vao svoje tehnologije. Značajke poput hidraulički opti­miziranog tuša WhirlSpray i tihe, učinkovite tehnologije TurboFlush pridonijele su uspjehu Geberit WC školjki s funkcijom tuša.

DISKRETAN LUKSUZ

Godine 2009. Geberit je u cijeloj Europi ujedinio brend tuš WC uređaja pod novim imenom "AquaClean". Zna­čajan napredak dogodio se 2013. s modelom Sela: bio je to prvi WC s tušem koji je vanjskim izgledom izgledao kao klasična WC školjka. To se sada odnosi na sva četiri aktualna mo­dela: AquaClean Mera, Sela, Tuma i Alba, koji impre­sioniraju minimalističkim, ali elegantnim dizajnom.

Saznajte više o Geberit Aqua Clean uređajima: https://www.geberit.hr/proizvodi-za-kupaonicu/wc-skoljke-i-pisoari/geberit-aquaclean-tus-wc-uredjaji/

16.09.2024. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh